Filtre

Ariel – detergent pudra si lichid

44 produs(e)
44 produs(e)

Ariel este brandul care si-a dedicat aproximativ 50 de ani pentru a descoperi nevoile din fiecare casa din lume. Ariel si-a dezvoltat produsele ajungand astfel unul dintre cei mai apreciati producatori de pe piata in prezent. Ariel ofera cele mai bune solutii pentru indepartarea petelor, intr-o singura spalare. In plus, linia de detergenti atotcuprinzatoare ajuta la mentinerea culorilor intacte chiar si atunci cand rufele sunt spalate intens. Ai mai multe tipuri de detergent Ariel din care sa il alegi pe cel potrivit.


Ariel lichid – varianta optima pentru rufe pretentioase


Detergentul Ariel lichid este una dintre cele mai populare variante. Detegentii lichizi sunt foarte convenabili in special pentru petele care necesita actiune locala si se descurca foarte bine cu petele produse de grasime. Chiar daca pretul intre detergent lichid Ariel si detergent clasic difera, rezultatele la final sunt cele care transmit mesajul potrivit. In plus, poti cumpara pernute Ariel astfel incat sa folosesti detergentul lichid doar atunci cand ai nevoie de el.


Detergent pudra Ariel – o solutie buna pentru spalare eficienta


Detergentii pulbere nu sunt la fel de speciali ca cei lichizi insa sunt foarte usor de utilizat si foarte ieftini. In anumite situatii exista posibilitatea ca detergentul pulbere cu particule active sa depaseasca rezultatele celui lichid, fiind foarte eficient in eliminarea petelor organice cum sunt cele de pamant sau cele de sange. Pulberile au capacitati de albire mai mari decat detergentii lichizi, iar unele pulberi pot contine inalbitori. Pentru persoanele care se confrunta cu apa dura Ariel Lichid in combinatie cu pudra poate fi solutia ideala pentru ca performanta detergentului este afectata de duritatea apei si tinand cont de formula lor, pulberile pot sa fie mai eficiente.


Ariel capsule – mai putin spatiu ocupat si mai multa eficienta


Ariel capsule ofera avantajul de a nu ocupa foarte mult spatiu. In loc sa tii bidoane mari de detergent lichid sau cutii si saci de detergent pulbere, atunci cand utilizezi capsule vei avea un pachet compact, care se dizolva in apa si functioneaza similar cu celelalte doua tipuri mentionate. Tot ce trebuie sa faci este sa arunci capsula in masina de spalat si sa adaugi hainele in partea de sus.


Capsulele au avantajul de a reprezenta o doza deja masurata, ceea ce se va traduce in rezultate consecvente. In cazul persoanelor cu dizabilitati, capsulele reprezenta de asemenea un mare ajutor pentru ca sunt mai usor de manevrat.


Detergenti Ariel pentru orice tip de pata si tesatura


Detergentii Ariel pot fi de mai multe tipuri si pentru pete sau tesaturi variate. Cei cu actiune intensa pot scoate chiar si cele mai dificile pete, in timp ce detergentii cu actiune blanda se comporta delicat cu hainele fine si tesaturile speciale. De asemenea, detergentii pentru rufe negre conserva culoarea acestora si o mentin vie cat mai mult timp.


Indiferent de tipul de detergent Ariel pe care il cauti, in magazinul nostru online vei gasi cele mai avantajoase preturi si o gama variata de produse, astfel incat sa identifici combinatiile potrivite pentru tine si pentru intreaga familie.

Loading...
Va rugam, asteptati...