Ecolab – dezinfectanti pentru Horeca si scoli

1 - 60 din 69 de produse
1 - 60 din 69 de produse

Ecolab este un lider pe piata in furnizarea de solutii si tehnologii din domeniul igieniei. In fiecare zi brandul contribuie la o lume mai sigura, mai curata si mai sanatoasa si protejeaza oamenii si resursele vitale. Din gama Ecolab, cele mai cautate produse sunt cele cu rol dezinfectant, atat pentru maini cat si pentru suprafete, care pot fi utilizate atat in domeniul rezidential cat si in domeniul public. Toate componentele fiecarui produs sunt atent selectionate si combinate pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp si pentru a obtine in interior un mediu sanatos si curat.


Produse Ecolab – dezinfectanti de calitate pentru tine si casa ta


In gama Ecolab produse sunt identificate cele mai bune produse pentru curatarea si dezinfectia manilor si a suprafetelor. In functie de modul in care urmeaza sa fie utilizat dezinfectantul, ai la dispozitie mai multe solutii astfel incat sa alegi exact produsele care ti se potrivesc cel mai bine. Recomandarea noastra este sa optezi pentru recipientele de dimensiuni mari atunci cand ai suprafete foarte mari de dezinfectat si pentru produsele in recipiente mici, asa cum sunt dezinfectantii pentru maini pentru momentele in care trebuie sa calatoresti si trebuie sa transporti aceste produse in geanta.


Dezinfectant Ecolab – o solutie optima pentru igiena potrivita


O igiena optima a mainilor atunci cand nu ai acces la apa si sapun este reprezentata de Ecolab dezinfectant pentru maini, acesta fiind un gel cu proprietati antibacteriene care iti va mentine mainile curate si te va proteja de contaminarea cu virusuri si bacterii. Conform noilor recomandari venite de la specialisti, daca vrei sa te asiguri ca esti complet protejat de contaminare, inainte de a iti atinge ochii si fata cu mainile, este important sa te asiguri ca acestea au fost igienizate in mod corespunzator.


Recomandarea noastra este sa ai mereu cu tine un gel dezinfectant pe care sa il utilizezi ori de cate ori este nevoie, dupa ce ai intrat in contact cu diverse suprafete. Clantele de la usi, balustradele si bara sau scaunele din mijloacele de transport in comun sunt contaminate cu diverse microorganisme, iar dupa ce le atingi este recomandat sa iti igienizezi mainile, motiv pentru care ai nevoie de un dezinfectant avizat pe care sa il iei cu tine.


Dezinfectant suprafete Ecolab – pentru suprafete care stralucesc de curatenie


Ecolab dezinfectant suprafete este un produs care elimina rapid si eficient bacteriile de pe suprafete si alte microorganisme care pot sa puna sanatatea intregii familii in pericol. Aceste produse sunt disponibile in diverse cantitati, astfel incat sa le poti alege pe cele care ti se potrivesc cel mai bine in functie de suprafata pe care trebuie sa o igienizezi periodic. Formula lor special conceputa pentru dezinfectare face ca produsele sa fie eficiente pentru un numar mare de bacterii, virusuri si fungi, astfel incat sa te asiguri ca obtii cele mai bune rezultate in urma curateniei.


In magazinul nostru online poti gasi cele mai bune solutii pentru igienizarea casei tale de la Ecolab alaturi de cele pentru dezinfectarea mainilor, la cele mai bune preturi si in ambalaje diferite, astfel incat sa identifici pe rafturile noastre online solutia optima pentru tine.

✅ Dezinfectantii marca Ecolab sunt recomandati de Ministerul Sanatatii?

DA! Dezinfectantii si produsele antibacteriene pentru maini si suprafete semnalate cu bulina verde au avizul Ministerulul Sanatatii. Avizele eliberate de minister pot fi descarcate de pe site-ul nostru.

✅ Unde pot folosi produsele Ecolab?

Produsele marca Ecolab au aplicatii multiple. Gama diversificata de produse te pot ajuta in orice situatie, indiferent ca esti acasa, la serviciu sau in oras.

✅ In cat timp se livreaza produsele comandate?

Din momentul ce a fost realizata comanda, produsele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite produse, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Loading...
Va rugam, asteptati...