Niciun produs in cos

Heitmann - solutii si dezinfectanti rufe

10 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina

Heitmann ofera o igiena sanatoasa pentru toata familia. Produsele cu rol dezinfectant apartinand brandului Hetimann includ dezinfectanti, agenti de clatire si agenti de curatare care vor elimina in mod sigur germenii. Produsele cu rol dezinfectant Hetimann acopera toate domeniile importante de aplicatie, pentru spalare, maini si igiena casnica. Toate aceste produse elimina ciupercile, bacteriile si virusii specifici, pentru a ajuta utilizatorii sa se protejeze eficient impotriva infectiei sau reinfectiei.


Heitmann – solutia ideala pentru ingrijirea locuintei


Marca Heitmann ofera produse de calitate premium pentru spalare si pentru intretinerea gospodariei, care au fost dezvoltate si fabricate in Germania. Produsele utilizeaza pe cat posibil ingrediente naturale. De asemenea, Heitmann este recunoscut pentru proprietatile sale de a oferi stralucire intregii case. Chiar daca sunt produse blande, indeparteaza chiar si petele persistente si mentin suprafetele curate, fara calcar, asigurand o curatenie temeinica.


Anticalcar Heitmann – eliminarea eficienta a calcarului de pe suprafete


Gama de solutii anticalcar Heitmann include atat produse pe care le poti aplica pe suprafete cat si produse pentru masina de spalat sau pentru fierul de calcat. Produsele pentru suprafete au o formula unica Anti Biofilm, care elimina in totalitate depunerile de calcar, de grasimi, de detergent si mirosurile, care pot genera defectiuni functionale ale suprafetelor pe care se depun. In plus, atunci cand calcarul este prezent in diverse instalatii poate genera un consum de energie mai mare si uzura timpurie a aparatelor. Utilizarea regulata este cea care va prelungi durata de viata a aparatelor.


In plus, datorita formulei anti biofilm, poate actiona de la o temperatura de 40 de grade. Cu ajutorul acestui detergent vei economisi energie si bani simultan. Detergentul elimina si cauzele de formare a biofilmului, determinate de calcar, mizerie, grasimi si previne formarea acestuia atunci cand este folosit in mod repetat.


Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti produsele anticalcar in conformitate cu recomandarile de pe ambalaj astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate.


Spray Heitmann – pentru o dezinfectare ca la carte


Atunci cand suprafetele din casa sunt acoperite de o pelicula fina de calcar iti vei da seama cu siguranta pentru ca apar acele pete inestetice albe. Cu Heitmann spray vei putea elimina rapid si eficient aceste pete, pulverizand produsul pe suprafete.


Acest produs actioneaza eficient impotriva mudrariei persistente generate de calcar, de resturi de sapun si de grasimi. Produsul poate fi aplicat pe suprafete cromate, pe inox, pe baterii, pe dusuri si chiar pe gresie si faianta. Il poti utiliza in siguranta si pe cabine de dus, cazi de baie sau alte materiale plastice. Asigura o curatenie impecabila si da stralucire suprafetelor pe care este aplicat. Actioneaza inclusiv pe margini si colturi si elimina eficient petele rezistente generate de calcar. Cu ajutorul acestui produs poti elimina inclusiv murdaria generata de grasimi si de sapun. Datorita acidului citric nicio pata nu ii va rezista.


In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de produse Heitmann la cele mai avantajoase preturi, astfel incat sa poti face curatenie ca la carte si sa creezi un mediu perfect in casa ta, in care toata familia sa se simta bine si sa traiasca sanatos.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2022 Grup Dzc