Sanytol – dezinfectanti si detergenti

27 produs(e)
Sanytol Spray Dezinfectant Deodorizant Fresh, 300 mlpe grupdzc.ro✅. Descopera gama copleta de produse la oferte speciale✅! Avizat
Pret normal: 19,20 Lei -32% Special Price 13,14 Lei
Sanytol Dezinfectant ultradegresant pentru bucatarie, 500 mlpe grupdzc.ro✅. Descopera gama copleta de produse la oferte speciale✅! Avizat
Pret normal: 27,00 Lei -18% Special Price 22,10 Lei
Pret normal: 14,80 Lei -25% Special Price 11,10 Lei

Nu este in stoc

Pachet pentru baie: Sanytol dezinfectant gel, Cif spray baie Ultrafast, Domestos Dezinfectant pine fresh Avizat
27 produs(e)

Sanytol te ajuta sa obtii o casa mai sanatoasa si mai curata cu ajutorul unei game extrem de inovatoare de produse cu rol dezinfectant care nu contin clor sau alt inalbitor. Puterea sa dezinfectanta este cunoscuta si nu este contestabila iar mai multe persoane il apreciaza datorita concentratiei sale optime si efectelor pe care acest brand le are asupra tuturor suprafetelor pe care este lasat sa actioneze. Cele mai importante avantaje sunt faptul ca dezinfectantul Sanytol ucide pana la 99.9% din germeni, virusi si bacterii. Are proprietatea de a curata in profunzime absolut toate tipurile de suprafete si nu le deterioreaza. In contact cu hainele nu genereaza pete, a fost testat dermatologic si este un produs care lasa o aroma placuta si de lunga durata suprafetelor pe care este aplicat.


Sanytol spray – suprafete curate, dezinfectate si sclipitoare


Sprayul dezinfectant de la Sanytol ofera curatarea perfecta. Are actiune dezinfectanta si indeparteaza rapid toate depunerile. Ulterior creaza o pelicula protectoare pe suprafete. Acesta este cel mai eficient mod prin care poti sa previi proliferarea microorganismelor nedorite si formarea mucegaiului sau a tartrului si depunerilor persistente.


Acest spray de la Sanitol elimina 99.9% dintre bacterii printre care si Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus auresu, Escherichia coli si Enereococcus, dar si dezvoltarea lor asigurand efecte de lunga durata.


Sanytol dezinfectant haine – pentru haine curate si fresh tot timpul


Bacteriile si ciupercile care se gasesc pe haine sunt cele care genereaza si mirosuri neplacute si in plus pot sa provoace iritatii. Cu ajutorul Sanytol dezinfectant haine, aceste bacterii vor fi eradicate in totalitate. Bacteriile pot sa reziste pe orice tip de tesatura mult timp la temperaturi sub 60 de grade si pot sa se ia de pe un articol vestimentar pe altul. Tocmai de aceea se recomanda sa ai grija ca hainele sa fie corespunzator dezinfectate.


Sanytol haine este potrivit pentru orice fel de tesatura, incluzand aici hainele bebelusilor si imbracamintea sport sau chiar lenjeria intima si lenjeria de pat. Acest dezinfectant pentru haine este un aditiv ideal insa nu va inlocui detergentul iar rolul sau este acela de a fi utilizat impreuna cu detergentii eficienti. Produsul nu are clor in compozitie si este eficient de la 20 de grade.


Detergent lichid Sanytol – solutia perfecta pentru o multitudine de suprafete


In categoria Detergent Sanytol intra toate produsele cu rol dezinfectant pentru suprafete, rufe sau pentru maini. Acesti detergenti au proprietati avansate si ofera o dezinfectie rapida si eficienta intr-un timp foarte scurt. Detergentii Sanytol nu contin clor acesta fiind si cel mai mare avantaj al lor deoarece nu genereaza reactii alergice. Sunt foarte eficienti si elimina o foarte mare parte din bacterii ducand la rezultate extrem benefice pentru intreaga familie.


In magazinul nostru online poti cumpara detergenti Sanytol si produse pentru dezinfectarea suprafetelor la cele mai bune preturi, astfel incat intreaga familie sa se bucure de avantajele oferite de aceasta gama premium. Pentru igienizarea manilor, gelurile si sapunul lichid reprezinta o solutie de lunga durata, deoarece creaza o pelicula pe suprafata pielii care omoara bacteriile si germenii.

✅ Dezinfectantii marca Sanytol sunt recomandati de Ministerul Sanatatii?

DA! Dezinfectantii si produsele antibacteriene pentru maini si suprafete semnalate cu bulina verde au avizul Ministerulul Sanatatii. Avizele eliberate de minister pot fi descarcate de pe site-ul nostru.

✅ In cat timp se livreaza produsele comandate?

Din momentul ce a fost realizata comanda, produsele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite produse, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ In ce conditii se pot pastra dezinfectantii marca Sanytol?

Dezinfectantii marca Sanytol trebuie pastrati la temperaturi cuprinse intre 5-25 grade C, feriti de razele solare.

Loading...
Va rugam, asteptati...