Ultra compact – sapun antibacterian

10 produs(e)
Pret normal: 5,50 Lei -36% Special Price 3,50 Lei

Nu este in stoc

10 produs(e)

Ultra Compact a fost fondat in 1999 si este un brand care poarta statutul de lider de incredere si cautat in acest sector. Brandul a aparut sub tutela companiei Arsan Kimya si ofera produse superioare pe piata globala, cu o gama larga de produse inclusiv servetele umede, produse pentru ingrijire personala si produse de bumbac.


Producatorul si-a obtinut rapid statutul bine meritat printre producatorii de top care au evoluat rapid pe piata servetelelor umede si care conduc acest sector prin investitia intr-o productie cu o capacitate foarte mare. Activitatea brandului este profesionista si inovatoare.


Sapun Ultra Compact – o varianta optima pentru protectia contra bacteriilor


In gama Ultra Compact sapun poti gasi mai multe produse, toate avand proprietati antibacteriene. Sapunul antibacterian contine ingrediente care au rolul de a ucide bacteriile si de a le elimina. Cele mai multe sapunuri cu rol antibacterian contin triclosan, alaturi de alte ingrediente la fel de comune. Eficienta acestor produse este una recunoscuta de un numar mare de specialisti.


Sapun lichid antibacterian Ultra compact – eficienta sapunului antibacterian


Sapunul antibacterian este eficient si acest fapt a fost dovedit datorita proprietatilor tricolsanului care poate inhiba cresterea bacteriilor si a ciupercilor. Intreaga gama de Sapun lichid Ultra Compact ofera o serie de avantaje si de beneficii majore utilizatorilor astfel incat acestia sa reuseasca sa obtina cele mai bune rezultate in ceea ce priveste igiena proprie.


Pentru ca sunt sapunuri lichide ele nu se vor contamina. Sapunurile solide au o reputatie nu tocmai buna si producatorii de sapunuri lichide sau de sapunuri crema au explicat ca sapunurile clasice indeparteaza uleiurile sanatoase si determina celulele sa se descuameze. De asemenea, ele se pot contamina rapid si germenii pot trai pe suprafata lor.


Un Sapun antibacterian Ultra Compact poate fi folosit direct din sticla in care se afla si tot continutul nu va lua contact cu mana asa cum se intampla in cazul sapunului solid. In aceasta situatie singurul care ia fizic contact cu mana este sapunul care iese din sticla si care nu se mai intoarce in ea. Astfel, sapunul lichid este sigur de folosit inclusiv de persoanele care utilizeaza acelasi sapun. Poti avea o singura sticla pentru intreaga familie si nimeni nu va fi pus in pericol.


Sapun Ultra Compact – o gama variata de culori si arome


Sapunul Ultra Compact este disponibil intr-o gama variata de culori si arome si iti ofera avantajul de a-l putea alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Dupa ce ai ales din magazinul nostru sapunul preferat, tot ce trebuie sa faci este sa te speli bine pe maini timp de 20 si pana la 30 de secunde pentru a te asigura ca ai igienizat corect mainile.


Este foarte important sa folosesti produsele corect astfel incat sa elimini corespunzator bacteriile care trebuie evitate. Sapunul lichid este foarte util atunci cand mai multe persoane locuiesc in aceeasi casa, impart acelasi birou, stau in aceeasi banca, folosesc aceeasi toaleta sau invata in aceeasi scoala. Pentru aceste situatii este recomandat sa folosesti exclusiv sapun lichid cu rol antibacterian.

Loading...
Va rugam, asteptati...