Vorona – alcool si spirt sanitar

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Vorona este un brand de spirt recunoscut in intreaga tara si apreciat de utilizatorii care l-au incercat. Spirtul medicinal are concentratia recomandata care il face potrivit pentru un numar foarte mare de intrebuintari, inclusiv pentru dezinfectie.  Spirtul este un produs pe care cu siguranta il poti utiliza in mai multe scopuri. Poti folosi spirt atat in aplicatii medicale cat si pentru curatarea suprafetelor, eliminarea petelor persistente, degresare si alte astfel de aplicatii, iar popularitatea lui il face sa fie prezent in farmacii si in toate magazinele, inclusiv cele alimentare. Poti gasi spirt Vorona inclusiv la noi in magazin, la cele mai mici preturi.


Alcool Sanitar Vorona – 3 utilizari comune


Atunci cand cumperi Spirt Vorona cu siguranta te gandesti doar la momentul in care te ranesti sau la eventualitatea de a dezinfecta anumite suprafete. In realitate, spirtul are numeroase intrebuintari foarte practice in locuinta. Cu siguranta ti s-a intamplat ca fixativul sa se fixeze pe oglinda si nu pe parul tau. Daca stergi rapid oglinda cu spirt medicinal vei elimina reziduul lipicios si vei avea o oglinda stralucitoare. Frecarea oglinzilor cu alcool este utila si tehnica iar spirtul se poate folosi si pentru alte suprafete din sticla.


Atunci cand folosesti alcool la curatenie nu uita de jaluzele. Cu o sticla de spirt medicinal Vorona vei putea sa iti cureti eficient jaluzelele verticale. Tot ce trebuie sa faci este sa infasori un instrument plat cum ar fi o spatula intr-un material precum panza sau o laveta pe care sa il prinzi bine. Ulterior acest material trebuie sa fie imbibat in alcool si il poti trece pe toate suprafetele verticale sau orizontale, inclusiv printre lamelele jaluzelelor.


Cu ajutorul spirtului poti mentine ferestrele stralucitoare si poti preveni inghetul. De asemenea, daca vrei sa te bucuri de cafeaua de dimineata si nu sa stai sa cureti geamurile de la masina poti umple un pulverizator cu spirt si il poti aplica pe parbrizul de la masina. Dimineata, apa inghetata se va sterge rapid cu ajutorul stergatoarelor de la masina si fara sa fie nevoie de racleta. De asemenea, daca pulverizezi alcool in incuietori si balamale, usile de la masina nu se vor mai bloca din cauza temperaturilor joase.


Vorona Alcool Sanitar – utilizarea pentru curatarea electronicelor


Curatarea telefonului, curatarea laptopului sau a televizorului sunt etape foarte importante ale curateniei si cu o sticla de Vorona Alcool Sanitar vei obtine suprafetele curate pe care ti le doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici alcool pe o laveta din microfibra si sa il folosesti pe suprafete. Este ideal sa folosesti alcool medicinal pentru ca vei elimina bacteriile si virusurile care se dezvolta pe suprafetele respective.


Telefonul, in special, este tot timpul la tine in mana ceea ce inseamna ca daca este contaminat exista riscul de a intra in contact cu bacterii sau virusuri aflate pe suprafata sa. Acesta este motivul principal pentru care iti reocmandam sa utilizezi alcool medicinal periodic, iar in magazinul nostru poti gasi cele mai bune produse de acest gen, la preturi avantajoase, de la producatori recunoscuti pe piata de profil.

Loading...
Va rugam, asteptati...