CAMPANIA "BLACK FRIDAY" 2021

1.ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei ”Black Friday” (denumita in continuare ”Campania”) este GRUP DZC SRL (denumita in continuare “DZC” sau “Organizator”), cu sediul social în Bucureşti Sectorul 3, Şos. Dudeşti-Pantelimon nr. 42, lot 10, nr. cadastral 2741/10, suprafaţă de 1600 mp, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/13488/2017, CIF RO 38027313.

2.LOCUL SI DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara prin intermediul site-ului grupdzc.ro, in perioada 12 Nov. 2021 ora 00:00 – 14 noiembrie 2021 ora 23:59.

3.DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana juridica si orice persoana fizica având vârsta minima de 16 ani (numita in continuare ”Participant”) care achiziționează unul sau mai multe dintre produsele semnalizate de catre Organizator ca facand parte din categoria bunurilor comercializate in cadrul campaniei "BLACK FRIDAY".

4.MECANISMUL CAMPANIEI

  • a) Campania consta in promovarea si comercializarea anumitor produse selectate de către Organizator in raport de relevanta căutărilor realizate de către utilizatorii site-ului. Aceste produse vor fi marcate prin afisarea pe Site a unor insemne si/sau simboluri reprezentative prezentei campanii.
  • b) Participantii vor putea achizitiona maximum 5 (cinci) produse de acelasi tip, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a refuza sau anula comenzile sau vanzarile care nu respecta aceasta conditie. Pentru evitarea oricaror neclaritati, Organizatorul, va putea dispune, in mod unilateral, anularea totala sau partiala a comenzilor ce pot fi asociate aceluiași Cumparator (adresa, numar telefon, e-mail, date facturare etc. Prezentând elemente comune sau asemănătoare)
  • c) Produsele sunt disponibile in limita stocurilor existente. Confirmarea disponibilității produselor se va realiza de către Organizator, fie prin e-mail, fie telefonic de către unul dintre operatorii DZC.

5.REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pe site, putand fi totodata solicitat a fi comunicat prin e-mail la adresa contact@grupdzc.ro.

6. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a informa publicul prin afisare online pe site-ul Organizaoturului grupdzc.ro

7. DISPOZITII FINALE

Prevederile prezentului regulament se completeaza, in masura inexistentei unor dispozitii contrare, cu cele ale Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc