Niciun produs in cos

Filtreaza

Brand

Librarie online

1 - 60 din 53966 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina

Carti noi online 

Lectura a fost și rămâne una din cele mai frumoase pasiuni. Cărțile sunt mereu apreciate, fie că este vorba de volume reale sau de editii digitale. Lumea fascinantă a internetului a pătruns din ce în ce mai mult în viața noastră iar publicul iubitor de carte a început să comande cărți online.

Grupul DZC se aliniază trendului actual, iar libraria online a grupului pune la dispoziția cititorilor mii de volume de cărți pentru copii, noi apariții editoriale de succes și cărți de beletristică aparținând literaturii române și universală. Cele mai îndrăgite povești ale copilăriei sau noile cărți de aventuri abia tipărite sunt în oferta librăriei DZC.

Comandă cărți online și bucură-te de lectură din confortul casei tale, fără să fie nevoie să te deplasezi la librărie.

Deși multă lume din edituri și chiar cititorii au remarcat că, de la apariția internetului, nu se mai citesc atât de multe cărți în format fizic, există încă numeroase persoane de toate vârstele care rămân atrase de paginile paginile cărților.

Acest aspect nu minimizează avantajele tehnologiei digitale, dar subliniază atuurile pe care le are o librarie online. Anul 2020 a însemnat, o dată cu pandemia, o încurajare enormă și o preferință evidentă pentru magazinele online. Librăriile online au devenit din ce în ce mai îndrăgite de cititori. O librarie online înseamnă confort, comandă facilă de acasă sau de oriunde te afli, căutare ușoară pe internet a titlurilor preferate, dar și ofertele speciale și discounturile, pentru numeroase volume, cărți și colecții.

Dacă stai acasă, nu doar în izolare, ci mai ales când vrei să te bucuri de confort, ai ocazia să comanzi cărți online. Dacă ai o viață ocupată nu îți lasă răgaz să răsfoiești cărți la librărie sau vrei să comanzi simplu toate manualele pentru copilul tău, poți apela oricând la serviciile și ofertele unei librării online.  Editurile și comercianții de carte s-au adaptat realității noi și încearcă canale de vânzare alternative. Librăriile online sunt din ce în ce mai atrase de diversificare. Nu găsești aici doar cărți, ci și diferite produse perfecte ca daruri și cadouri.

Să vedem care sunt avantajele pe care le prezintă o librarie online, față de librăriile fizice tradiționale.

O librarie online îneamnă economie, reduceri importante, din câteva motive. În primul rând, fiind un website de tip magazin online, nu are nevoie de locație cu chirie sau cumpărată. Numărul de angajați care este de asemenea mic. Cele mai multe librării online au un depozit propriu ori lucrează cu stocul furnizorului de carte. Relația cu acești furnizori este de multe ori un avantaj, căci o librărie online poate prelua oferte complete de la edituri, nu are nevoie să depoziteze mii de cărți și le poate vinde mult mai organizat. Informațiile sunt mereu updatate în softuri dedicate pentru acest gen de librărie iar o astfel de afacere nu necesită investiții uriașe.

Livrarea este asigurată de curieri. Librăria online DZC se preocupaă mereu de îmbunătățirea sistemului de trimiterea a cărților către clienți, în timpul cel mai scurt.

Ușurința cu care cauți cărțile online este surprinzătoare. De multe ori se întâmplă să căutăm un anume titlu în librărie, să n-o găsim, chiar cu ajutorul librarului.

Acum, librăriile online au mereu stocul actualizat. Chiar dacă o carte e momentan indisponibilă, ea poate fi rezervată și ești înștiințat pe e-mail când apare din nou în stoc.

Confortul este subliniat și de economia de timp. Nu te mai grăbești să găsești librăria deschisă.. Poți citi oferta acasaă, confortabil, sau folosind telefonul mobil, de pe drum. Indiferent de oră, o librarie online e mereu la dispoziția ta. Nu contează că plasezi comanda în weekend sau noaptea, a doua zi librăria livrează prompt și te bucuri de cărțile dorite, livrate direct la adresa indicată de tine.

Cele mai multe librării reale au un stoc limitat, restrâns și dependent de spațiul de depozitare. Noile librării online nu au astfel de restricții, iar aici găsești o imensă varietate de titluri, cărți mai rare sau chiar le poți comanda pentru a fi solicitate de la furnizor. Nu trebuie să fii neapaărat în București sau chiar în țară. Comanzi online și primești cărțile favorite oriunde te afli.

Librăria DZC îți oferă ocazia să citești recenzii, să afli detalii despre fiecare volum. În acest mod, cunoști câte ceva despre carte înainte să plasezi comanda. Fiecare recenzie și  recomandare este alcătuită cu grijă pentru detalii și acuratețe, iar cărțile comandate vor fi exact ce îți dorești. Numeroase titluri pentru copii, povești, basme, cărți în limba engleză, toate le găsești în oferta mereu actualizată a librăriei DZC.

Grupul DZC se mândrește cu cea mai mare librărie online, cu peste 14.000 de titluri, din cele mai diferite domenii – carte școlară, manuale, culegeri, dicționare, beletristică, cărți pentru copii. Fiecare editură și autor sunt selectionați cu grijă de către redactorii DZC, pentru a oferi cititorilor  o varietate cât mai largă de literatură română și universală, pentru copii. Aici găsești cărți de povești, manuale școlare, atlae, dicționare, pentru toate grupele de vârstă.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2022 Grup Dzc