Balsam de rufe

1 - 60 din 125 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
20.99 Lei
 
 
27.70 Lei
 
 
52.30 Lei
 
 
20.20 Lei
 
 
20.20 Lei
 
 
39.99 Lei
 
 
599.99 Lei
 
 
645.80 Lei
 
 
26.70 Lei

Cu totii ne ocupam de ingrijirea hainelor de cel putin cateva ori pe saptamana, ceea ce inseamna ca gasirea unui balsam de rufe potrivit nu este neaparat cea mai usoara activitate. Pentru ca stim ca este aproape imposibil sa obtii haine moi, parfumate si foarte pufoase pentru multa vreme fara sa folosesti solutii speciale, ti-am pregatit o categorie variata de balsamuri pe care le poti utiliza pentru fiecare tip de rufe in parte.

Ce compozitii sunt disponibile pentru balsam de rufe

Compozitia este cea care te ajuta sa intelegi foarte bine efectele pe care balsamul de rufe le are si modul in care acesta poate fi folosit. Cele mai multe produse din categoria balsam rufe contin o serie de susbtante care improspateaza tesaturile, ajuta la conservarea lor dar si la inmuiere. Surfactantii cationici sunt unele dintre substantele aflate la baza unei astfel de solutii de spalare pentru ca sunt responsabile de inmuierea si reimprospatarea tesaturilor. Aceste substante se extrag din ingrediente chimice sau naturale. Pe langa toate acestea, colorantii, parfumul si substantele amare se adauga pentru a impiedica copiii sa consume solutia si sunt componenti importanti.

Cum se alege un balsam de rufe parfumat?

Parfumul unui balsam rufe este foarte important deoarece spune daca hainele vor avea sau nu un miros placut dupa spalare. Exista mai multe arome pe care le pot avea balsamurile de rufe astfel incat alegerea sa depinda doar de preferintele personale. Vestea buna este ca cele mai multe companii producatoare aleg sa faca balsam de rufe care persista, astfel incat efectele sale si mirosul sa reziste cat mai mult timp.

Concentratie balsam de rufe

Concentratia este cea care arata cantitatea de solutie necesara pentru fiecare tura de haine introdusa in masina de spalat. Persoanele care au o familie numeroasa si spala des ar trebui sa aleaga un balsam de rufe care sa fie inclus in gama celor superconcentrate, care asigura actiunea optima de reimprospatare si de ingrijire a rufelor, fara sa fie nevoie sa se foloseasca o cantitate foarte mare de produs. Pentru a realiza nivelul de concentratie pe care fiecare balsam de rufe il are, este suficient sa citesti eticheta sau informatiile de pe site-ul nostru.

Densitatea balsamului de rufe este un criteriu foarte important de care trebuie sa se tina cont, pentru a determina cat de concentrat este un balsam de rufe. In ultima vreme au aparut pe piata numeroase tipuri de balsamuri de rufe si companii care aduc produse de calitate, la preturi foarte accesibile.

In magazinul nostru online oferim balsam rufe la cele mai bune preturi, dar si de calitate premium, astfel incat chiar si exigentele celor mai pretentiosi clienti sa fie satisfacute. Companiile recunoscute inoveaza in mod constant gama lor de produse si adauga sau elimina anumite substante care pot dauna atat mediului cat si corpului omenesc, producand balsamuri din ce in ce mai ecologice si mai bune de utilizat, fara riscuri.

Din acest motiv, colaboram cu cei mai mari producatori de balsam rufe, recunoscuti la nivel international pentru calitatea produselor oferite. Alegerea unui produs care a fost realizat de o companie de incredere este foarte importanta.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc