Deodorante si antiperspirante 

1 - 60 din 178 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
14.50 Lei
 
 
10.50 Lei
 
 
11.00 Lei
 
 
19.40 Lei
 
 
13.60 Lei
 
 
10.20 Lei
 
PRP: 85.00 Lei
59.50 Lei
 
PRP: 64.00 Lei
45.44 Lei
 
PRP: 157.00 Lei
109.90 Lei

Antiperspirantele si deodorantele functioneaza in moduri diferite pentru a reduce mirosul corpului. Antiperspirantele functioneaza prin reducerea transpiratiei. Deodorantele functioneaza crescand aciditatea pielii. Deodorantele sunt considerate ca fiind cosmetice: un produs destinat curatarii sau infrumusetarii, iar antiperspirantele ca fiind un medicament: un produs destinat sa trateze sau sa previna boala sau sa afecteze structura sau functia organismului.

Deodorante

Deodorantele sunt formulate pentru a elimina mirosul de axila, dar nu transpiratia. De obicei sunt pe baza de alcool. Cand sunt aplicate, iti transforma pielea acida, ceea ce o face mai putin atractiva pentru bacterii. Deodorantele contin in mod obisnuit si parfum pentru a masca mirosul.

Antiperspirantele

Ingredientele active din antiperspirante includ de obicei compusi pe baza de aluminiu care blocheaza temporar porii transpiratiei. Blocarea porilor transpiratiei reduce cantitatea de transpiratie care atinge pielea. Beneficii pentru deodorant si antiperspirant. Exista doua motive principale pentru a utiliza deodorantele si antiperspirantele: umezeala si mirosul.

Umiditate

Axile au o densitate mai mare a glandelor sudoripare decat alte zone ale corpului. Unii oameni doresc sa-si reduca transpiratia, din moment ce transpiratia de sub axila poate uneori murdari chiar si imbracaminte.

Miros

Transpiratia in sine nu are un miros puternic. Bacteriile de pe piele descompun transpiratia care produce un miros. Caldura umeda a axilelor este un mediu ideal pentru bacterii. Care este diferenta dintre deodorant si antiperspirant? Atunci cand stiti care sunt beneficiile, dezavantajele, dar si avantajele, alegerea unuia care functioneaza pentru dvs. Este foarte usoara. Care este diferenta? E simplu. Deodorantul protejeaza impotriva mirosului, in timp ce antiperspirantul protejeaza impotriva transpiratiei si mirosului.

Deodorantul va ajuta sa va pastrati proaspat, in timp ce antiperspirantul ajuta, de asemenea, la controlul transpiratiei. Aluminiul este ingredientul activ din antiperspirant care ajuta la reducerea transpiratiei. Ce ar trebui sa alegeti? Adaptati-va produsului care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Vreti sa aveti o zi relaxanta? Daca transpiratia nu este un motiv de ingrijorare, puteti alege deodorant cu 0% aluminiu pentru prospetimea intregii zile.

Cum se compara?

1. Acestea ofera protectie diferita antiperspirantele si deodorantele vor ajuta ambele pentru a va pastra fresh. Diferenta cheie este aluminiul din antiperspirante, care ajuta la controlul cantitatii pe care o transpirati. De exemplu, antiperspirant precum Dove contine aluminiu si ofera pana la 48 de ore de transpiratie si mirosuri. Deodorantul din aluminiu 0% Dove ofera o protectie impotriva mirosului de pana la 24 de ore, pastrandu-va curati in permanenta pe parcursul zilei. Este diponibil atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati.

2. Ambele ofera prospetime toata ziua.

Toate deodorantele si antiperspirantele au un miros placut si ademenitor, care variaza in functie de dorintele dumneavoastra.

3. Exista unul care sa se potriveasca nevoilor dvs Grup DZC dipsune de o serie de deodorante si antiperspirante fara aluminiu care a se potrivi nevoilor dvs. si care sunt disponibile in numeroase arome. 

4. Ambele controleaza mirosul si transpiratia indiferent daca alegeti antiperspirante sau deodorante din aluminiu, bratele dumneavoastra vor primi toata grija meritata, lasandu-le moi si netede. Toate produsele din gama noastra contin substante necesare pentru orice tip de piele.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc