Detergent rufe

1 - 60 din 245 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
Pret/L: 3418 Lei
 
58.10 Lei
 
 
799.99 Lei

Calitatea unui detergent de rufe bun este cea care conditioneaza aspectul hainelor purtate si influenteaza starea de sanatate a intregii familii, datorita eliminarii complete a reziduurilor din tesaturi, care nu mai ajung in contact cu pielea. De la petele care nu se lasa inlaturate usor si pana la praful nedizolvat care ramane in cutele hainelor inchise la culoare si pana la iritatii si eczeme, efectele pe care le are o formula gresita sunt foarte importante si pot complica rutina zilnica in mod inutil.

Tipuri de detergent de rufe

Exista mai multe tipuri de detergent de rufe din care il poti alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Detergentul trebuie sa fie ales tinand cont de tipul de rufe care trebuie spalate si de recomandarile de pe eticheta

Detergentii de rufe au scopul de a curata si de a igieniza materialele si se impart pe categorii: detergent pudra, detergent lichid, detergent automat si detergent manual.<br/>

Dero lichid

Dero lichid a aparut ca rezolvare la mai multe probleme generate de detergentii pudra. Avantajele pe care le ofera un detergent lichid sunt incontestabile. In primul rand detergentul lichid poate fi dizolvat mult mai rapid, ceea ce permite utilizarea sa in programe de spalare scurte. De asemenea, toata cantitatea de detergent va ajunge direct pe haine si nu se pierde nimic. Pentru ca nu trebuie sa se dizolve la fel ca detergentul solid, detergentul lichid poate fi utilizat si in programe cu apa rece.

Detergent automat

Persoanele care detin masini de spalat aleg sa cumpere dero automat acesta functionand perfect in masina de spalat. Formula acestor detergenti este mult mai concentrata pentru ca nu risca sa afecteze pielea asa cum se intampla in cazul detergentului manual. De asemenea, detergentii automati au proprietatea de a spala in profunzime tesaturile. Pot fi gasiti in magazinul nostru online atat in stare lichida cat si sub forma de pudra, pentru rufe albe sau pentru rufe colorate.

Detergent manual

Persoanele care au de spalat rufe foarte sensibile sau care nu au o masina de spalat, cumpara dero manual. Formula detergentilor manuali este mult mai blanda cu pielea si nu genereaza iritatii in momentul spalarii. Detergentii manuali sunt produsi special pentru a nu rani pielea in momentul frecarii si pot fi utilizati atat in apa calda cat si in apa rece.

Exista o gama variata de produse de curatenie si detergenti si numirea celui mai bun produs este imposibila, fiecare fiind bun pentru ceea ce a fost conceput. Detergentii sunt impartiti pe categorii si subcategorii, iar clasificarea lor va fi facuta tinand cont de agentii de curatare existenti in compozitie, dar si de concentratia lor.

Iti oferim detergenti de calitate premium, de la producatori recunoscuti la nivel international, astfel incat fiecare spalare sa fie eficienta indiferent de programul ales la masina de spalat sau de modul in care hainele sunt spalate de mana. De asemenea, te asteptam cu cele mai avantajoase preturi pentru detergenti, indiferent de tipul acestora si cu diverse recipiente astfel incat sa poti alege produsul potrivit.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc