Solutii anticalcar

22 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
12.70 Lei
 
 
58.70 Lei
 
 
32.20 Lei
 
 
58.90 Lei
 
 
21.40 Lei
 
 
29.24 Lei

In timpul utilizarii masinii de spalat, calitatea apei se va vedea pe elementele masinii. Pentru ca la noi in tara apa dura este o problema importanta, se recomanda utilizarea de  produse anticalcar. Venim in ajutorul cumparatorilor cu o gama variata de produse anticalcar, de la branduri renumite, pentru ca acestia sa aiba posibilitatea de a cumpara produsul dorit la cele mai mici preturi.

Avantaje produse anticalcar

In momentul in care apa isi arata efectele asupra componentelor masinii de spalat, se formeaza o placa pe elementele de incalzire. In timp ce masina functioneaza pentru mult timp, aceste depuneri se pot acumula considerabil, caz in care masina de spalat se va strica. Pentru a mari starea de functionare a masinii se recomanda utilizarea de solutie anticalcar de calitate. Cu ajutorul acestor produse va fi prevenita influenta calcarului asupra elementelor masinii. Pentru masinile de spalat, tabletele anticalcar sunt neaparat necesare, pentru ca au rolul de a elimina compusii din apa si nu permit depunerile.

O solutie anticalcar salveaza si economiseste detergentul pentru ca va fi nevoie de  mai putina apa pentru a elimina murdaria. De asemenea, cu ajutorul celor mai bune tablete anticalcar, pe rufele negre nu vor ramane acele urme albe inestetice. Cu ajutorul produselor anticalcar este pastrata structura si culoarea originala a hainelor.

De asemenea, produsele anticalcar imbunatatesc calitatea spalarii pentru ca sporesc efectul detergentului, ajutand la spalarea corecta a rufelor foarte dificile. Pentru ca sunt prevenite depunerile este prelungita si durata de viata a masinii de spalat.

Tipuri de produse anticalcar

Exista mai multe tipuri de produse anticalcar, ce pot fi impartite in pulberi anticalcar si tablete anticalcar. Acestea sunt produse care au o compozitie chimica speciala, pe baza de tripolifosfat de sodiu, care in momentul in care intra in contact cu ionii de calciu genereaza o reactie rapida la apa facand posibila reducerea duritatii apei.

Produsele anticalcar pot sa aiba ambalaje diferite. Tinand cont de consistenta detergentului folosit, exista mai multe formule de produse anticalcar. Produsele anticalcar sub forma de pulbere sunt recomandate pentru detergentii pulbere. Gelul este recomandat pentru cazul in care se folosesc detergenti lichizi la spalare. Tabletele sunt recomandate pentru orice tip de detergent si reprezinta cea mai convenabila solutie anticalcar.

Produsele anticalcar vin intr-o varietate de forme si cantitati, fiind produse cu formule diferite si in recipiente diferite. Aceste produse sunt absolut necesare pentru a conserva durata de viata a masinii de spalat si sunt recomandate pentru a mentine rufele curate pentru cat mai mult timp.

In functie de nevoile proprii si de cantitatea de rufe spalate sau de fecventa utilizarii masinii de spalat, pot fi alese produse anticalcar in recipiente mai mari sau mai mici, sau cutii cu un numar variat de tablete. Fiecare produs anticalcar vine cu instructiunile de utilizare.

In magazinul nostru poti gasi produse anticalcar la cele mai bune preturi, avantajul fiind ca acestea provin doar de la producatori renumiti international pentru calitate si compozitii eficiente.  Formulele pentru solutiile anticalcar au fost testate inainte de comercializare pentru a fi eficiente din toate punctele de vedere.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc