Brazi de Craciun

47 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
288.30 Lei
 
 
313.63 Lei
 
 
313.63 Lei
 
 
313.63 Lei

Brazi de Craciun artificiali ❤️

Bradul este piesa de rezistenta in perioada Craciunului, iar in ultimii ani, oamenii s-au orientat spre brazi artificiali, care, fata de cei naturali, sunt mult mai convenabili si practici, protejand totodata si padurile.

Bradul de Craciun are semnificatii multiple pentru fiecare persoana. Pentru cei mici este locul in care il pot surprinde pe Mos Craciun punandu-le cadourile sub brad, iar pentru adulti, poate avea semnificatii religioase si simbolizeaza timpul de calitate petrecut impreuna cu familia.

Avantajele brazilor artificiali

Desi nimic nu se compara cu mirosul din casa al bradului natural proaspat taiat, acesta nu dureaza mult si exista posibilitatea sa ajungi in ziua de Craciun cu un brad uscat si cu un aspect nu tocmai placut, pe care ornamentele stau sa cada.

In ultimii ani, producatorii de brazi artificiali de craciun s-au axat pe crearea unui aspect cat mai natural al acestora. Astfel, invitatii tai nici nu vor face diferenta, iar tu te bucuri de un brad verde si stufos, in stare perfecta pana in ultima zi, indiferent cat de devreme te apuci de impodobit.

De asemenea, brazii naturali sunt costisitori iar dupa trecerea sezonului de Craciun, trebuie aruncati, fiind o risipa de bani si o problema ce creste in ulimii ani datorita defrisarilor. In schimb, un brad artficial 3D poate fi impachetat si reutilizat in anii urmatori, salvand atat padurile, cat si buzunarul tau.

Un alt avantaj al brazilor artificiali de craciun este varietatea de modele in care se regasesc. In oferta grupdzc.ro vei regasi o mare diversitate de brazi artificiali ieftini, din care sa-l alegi pe cel care sa-ti aduca spiritul Craciunului la tine acasa.

Atunci cand esti in cautarea bradului perfect pentru camera ta, trebuie sa te gandesti la dimensiunea acestuia. In mare parte, brazii naturali nu-ti ofera libertatea aceasta si pot avea un aspect destul de gol din punct de vedere al numarului de crengi. Achizitionand brazi artificiali, poti alege exact marimea potrivita camerei tale si densitatea de ramuri ale acestuia.

Modele de brazi artificiali ieftini

Un Brad artificial 3D are tulpina si carcasa realizate din metal, iar acele artificiale sunt productie proprie, avand termen de minim 10 ani de exploatare si un numar de ramuri / crengute curpins intre 900 si 1900.

Daca esti in cautare de brazi artificiali ieftini, noi iti prezentam un model de brad Classic, cu ace 2D si suport inclus, disponibil in varianta 180, 210 sau 240 cm. Acest brad este ideal pentru iubitorii de ornamente, avand o culoare de verde inchis care va da acel aspect al bradului natural de padure, oferind posibilitatea ornamentarii acestuia cu orice culori.

Pentru un aspect mai aparte, poti alege un brad cu 3 texturi, in varianta simpla si eleganta, sau in varianta inzapezit deluxe, pentru un aspect mai incarcat. Aceste modele sunt disponibile pe marimile 300 cm, 270 cm si 240 cm.

Alte modele de brazi artificiali de craciun sunt cele Elite Premium de 180 si 210 cm, cu crengi turnate 3D si ace 2D, cu suport inclus. Acest model este realizat din premium pvc pentru durabilitate si are un aspect foarte natural.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc