Hartie Igienica

1 - 60 din 67 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
21.00 Lei
 
 
26.50 Lei
 
 
37.40 Lei

Toate persoanele folosesc hartie igienica si, ca in orice alt domeniu acest produs rudimentar a evoluat si exista mai multe variante, pe care le poti gasi in magazinul nostru. Hartia igienica uscata este extrem de populara, are pretul de achizitie mic si poate sa fie aruncata fara probleme in vasul de toaleta pentru ca se dizolva si nu poate infunda canalizarea. Aceasta hartie nu igienizeaza similar cu cea umeda insa este apreciata de foarte multi utilizatori.

Tipuri de hartie igienica

In principiu se disting trei tipuri de hartie igienica:

  • Hartie igienica 2 straturi
  • Hartie igienica 3 straturi
  • Hartie igienica 4 straturi

In functie de preferintele fiecarui utilizator se va alege tipul dorit. Hartia igienica cu 4 straturi este cea care rezista cel mai bine in momentul utilizarii si asigura o curatare eficienta. Hartia cu 2 straturi este cea mai subtire si are tendinta de a se termina mai repede. In momentul in care vrei sa cumperi hartie igienica ieftina este important sa tii cont de grosimea ei. Straturile se prezinta sub forma de foi care sunt asezate unele peste altele. Daca foile sunt mai multe, ele vor absorbi mai bine, hartia este mai fina si nu se consuma la fel de multa. Cu cat numarul de straturi este mai mare, cu atat creste si pretul pentru ca hartia este mult mai rezistenta la rupere.

Sfaturi utile pentru cumparare hartie igienica ieftina

Cea mai buna metoda de a cumpara hartie igienica este achizitia produselor de tipul hartie igienica bax, pentru ca pretul pe bucata va fi unul mai mic. Hartia igienica cumparata la bax este nu doar mai ieftina, dar si mai convenabila la transport. Hartia igienica se poate vinde si la rola doar in magazinele mici. Impartind pretul baxului la numarul de produse din interior se va obtine pretul unei role.

Cele mai multe pachete sunt cele cu 30 de bucati. Pentru familiile numeroase, pentru aprovizionarea magazinelor mici sau pentru persoanele cu mult spatiu de depozitare in casa pot fi alese cele mai mari baxuri, dar daca nu te regasesti in niciuna din aceste situatii, ai la dispozitie si hartie igienica la bax cu doua bucati.

Materialul din care este realizata hartia igienica este de asemenea foarte important. In urma fabricatiei, hartia igienica din celuloza devine fina si foarte placuta la atingere. Sunt si persoane care sustin ca mediul este afectat pentru ca celuloza se obtine din lemn. Exista si variante mult mai prietenoase cu mediul cum sunt cele din hartie reciclata.

Informatiile de pe eticheta baxului de hartie igienica sunt foarte importante. BPA Free inseamna ca rolele de hartie nu provin din surse reciclate si nici nu au fost albite utilizand clor. TCF free informeaza utilizatorul cu privire la faptul ca produsul cumparat nu are clor, nu a fost prelucrat cu ozon, peroxid de hidrogen si oxigen. PCF free este un indicator pentru hartia reciclata dar netratata cu clor, in timp ce ECF free atrage mereu atentia pentru ca hartia contine compusi chimici si alte materiale care pot afecta sanatatea utilizatorului.

 

✅Hartie igienica cu 2, 3 sau 4 staturi

In oferta noastra ai la dispozitie o gama variata de modele de hartie igienica cu 2,3 sau 4 straturi. Acestea vin in baxuri cu 4 – 24 de role standard sau in rola mare

✅Branduri de hartie igienica disponibile

Pe grupdzc.ro poti sa alegi hartie igienica produsa de Milde, Zewa, Emeka sau Expertto. Poti sa alegi intre produse parfumate si neparfumate.

✅In cat timp se livreaza produsele din categoria hartie igienica?

Produsele vor fi livrate in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail. Livrarea se realizeaza rapid in toata tara✅."

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc