Insecticide & capcane

1 - 60 din 75 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
11.99 Lei
 
 
10.50 Lei
 
 
13.80 Lei
 
 
22.99 Lei
 
 
15.67 Lei
 
 
17.60 Lei

Gandacii de bucatarie se numara printre cei mai dezgustatori daunatori pe care ii poti avea in casa si sunt de asemenea foarte enervanti. Motivele pentru care acesti gandaci ajung in apartament sunt variate, iar solutia pentru a scapa de ei este reprezentata de insecticid gandaci. Ceea ce numim in prezent gandaci de bucatarie se refera la insectele din ordinul Blattodea, un ordin numeros, care cuprinde in jur de 4600 de specii. Cele mai multe specii traiesc in natura, fara sa intre in contact cu gospodaria si cu oamenii, insa exista si un numar mic de specii care s-a adaptat foarte bine in asezarile umane si traieste foarte bine acolo.

Insecticid gandaci – metode de utilizare eficienta

Utilizarea unui insecticid gandaci bucatarie este o metoda foarte eficienta pentru a elimina gandacii din casa. In magazinul nostru online sunt mai multe tipuri de spray-uri si solutii insecticide care pot fi cumparate si utilizate. Multe dintre ele contin ciflutrin, o substanta extrem de eficienta pentru exterminarea completa a gandacilor. Trebuie doar sa pulverizezi acest insecticid in locurile in care gandacii se ascund, asa cum sunt crapaturile din pereti, gurile de aerisire, zonele de drenaj sau cosul de gunoi.

Gandacii au tendinta de a ramane in zonele umede si calde. Este important ca in momentul utilizarii produsului sa fie urmate toate instructiunile de utilizare, dar si de siguranta, in momentul pulverizarii solutiei insecticide. Copiii si animalele de companie trebuie sa stea departe de actiunea insecticidului. Animalele mici in mod special pot fi afectate de insecticid si isi pot pierde viata, deci hamsterii, pasarile care stau in colivie, pisicile, rozatoarele sau reptilele ar trebui scoase din incapere.

Cum se alege otrava gandaci bucatarie?

O otrava gandaci bucatarie trebuie sa fie aleasa in functie de efectele pe care le are. Sunt si persoane care cauta un astfel de produs, care sa nu afecteze animalele sau oamenii, insa nu exista. Cele mai multe solutii gandaci bucatarie sunt toxice, asa ca dupa ce ai dizolvat solutia trebuie sa ai mare grija cum o aplici.

Solutiile pentru gandaci de bucatarie sunt de mai multe tipuri. Cele mai multe vin sub forma de fiole si trebuie sa fie diluate in apa conform instructiunilor producatorului. Inainte de a dizolva solutia este important sa iti pui manusile de protecite. Vaporii care sunt emanati de aceste produse au potentialul de a te scoate din casa rapid, iar gandacii se vor refugia in restul casei, plecand din calea substantei, motiv pentru care recomandarea noastra este sa iti iei toate masurile de precautie pentru a putea aplica solutia in toata locuinta.

Cei mai multi gandaci de bucatarie ajung in casa prin ghene, provin de la resturile menajere din interiorul blocului, din cauza vecinilor sau atunci cand curatenia este facuta rar. Este foarte important ca dupa eliminarea gandacilor sa fie eliminate si sursele de unde acestia provin, pentru a evita o noua infestare. Cu cel mai bun insecticid gandaci, micii invadatori din casa ta vor disparea rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi produsul dorit din magazinul nostru.

✅Insecticid de gandaci pentru casa si apartament

Pe Grupdzc.ro ai la dispozitie o gama variata de produse pentru eliminarea gandacilor si a daunatorilor din locuinta de la cele mai cunoscute companii din domeniu.

✅ Solutii si capcane gandaci si dounatori

Pentru combaterea rozatoarelor, moliilor sau a capuselor sunt recomandate produsele repelente, spray-urile, solutii insecticide lichide sau geluri.

✅ Spray-uri si aparate electrice anti tantari

Poti scapa rapid de tantari folosind produse profesionale din gama Sano, Autan sau Raid. In oferta noastra poti sa alegi dintr-o gama variata de spray-uri, aparate electrice sau tablete.

✅In cat timp se livreaza produsele pentru eliminarea daunatorilor?

Produsele vor fi livrate in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail. Livrarea se realizeaza rapid in toata tara✅."

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc