Solutii suprafete bucatarie

1 - 60 din 122 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
12.50 Lei
 
 
9.50 Lei
 
 
9.60 Lei
 
 
9.60 Lei
 
 
38.80 Lei
 
 
54.80 Lei
 
 
9.60 Lei
 
 
61.99 Lei
 
 
61.99 Lei

Bucataria este una dintre cele mai importante incaperi din casa care necesita cele mai bune solutii de curatat bucataria, asa cum sunt cele pe care le comercializam in magazinul nostru online. Curatenia din aceasta incapere trebuie sa fie desavarsita pentru ca aici sunt pregatite toate alimentele pentru tine si pentru intreaga familie sau pentru musafiri. Daca vrei sa te asiguri ca mediul in care mananci sau in care gatesti este curatat corect si ferit de bacterii, exista o gama intreaga de produse care te vor ajuta sa mentii toate suprafetele curate.

Degresantul profesional – o solutie curatat plita inductie foarte buna

In magazinul nostru online gasesti atat degresanti pentru suprafete universale cat si degresant special pentru anumite supafete asa cum este si solutie curatat plita inductie. Aceste degresante ofera cel mai ridicat nivel de randament si asigura eliminarea eficienta a tuturor urmelor de grasime de pe toate suprafetele murdare. Un degresant universal este foarte eficient pentru hota, aragaz, masa dar si pentru faianta si gresie sau chiar textile. Degresantul special pentru aragaz, gratare si cuptor este special conceput pentru a fi aplicat pe suprafete calde. Este recomandat ca dupa ce se utilizeaza degresant special sa fie folosita si o solutie neutralizatoare.

Toate produsele din magazinul nostru au un miros foarte usor de suportat astfel incat aplicarea sa fie usoara.

Cremele de curatat – o solutie curatat frigider cu efecte garantate

Pe rafturile noastre online vei gasi si creme de curatat destinate mai multor suprafete intalnite in bucatarie. Un astfel de produs este reprezentat de solutie curatat frigider. Cremele sunt utile pentru a elimina eficient petele de cafea, urmele de calcar si de rugina dar si grasimea intarita. Practic, cu ajutorul acesto creme vei elimina petele imposibil de curatat. In plus, petele sunt eliminate fara ca mobilierul sau suprafetele sa fie afectate.

Exista si crema pe care o poti folosi ca solutie de curatat plita de sticla aceasta avand o suprafata fina si sensibila pe care nu o poti curata cu alte produse abrazive sau cu actiune dura. Datorita microparticulelor din compozitie si agentilor speciali de degresare, pe langa faptul ca se elimina rapid si eficient murdaria, crema va reda un plus de stralucire pentru suprafetele curatate. Este recomandat ca atunci cand vrei sa cureti o suprafata delicata sa testezi produsele pe zone mai putin vizibile.

Solutii de curatate pentru suprafete multiple

In gama de solutii de curatat bucataria exista si solutii pentru suprafete multiple. Pentru a elimina urmele usoare asa cum sunt amprentele de pe piesele de mobilier, se recomanda utilizarea de solutii sau detergenti cu uz universal. Toate aceste produse sunt disponibile in mai multe forme, cele mai populare fiind cele care pot fi pulverizate pentru a se aplica usor. Mirosul placut si stralucirea care raman in urma acestor produse, te vor convinge ca ai facut cea mai buna alegere.

In magazinul nostru online vei gasi cele mai bune produse pentru curatarea bucatariei la preturi foarte avantajoase. Toate solutiile de curatenie sunt produse de companii renumite la nivel international si au efecte garantate pentru o curatenie eficienta si rapida, dar si pentru construirea unui mediu sanatos in bucatarie, in avantajul intregii familii.

 

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc