Odorizant toaleta

56 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
12.99 Lei
Pret/L: 831 Lei
 
83.10 Lei

Baia este unul dintre cele mai delicate spatii din orice casa si cladiri de birouri sau institutii. De aceea este important sa fie folosit cel mai bun odorizant toaleta care sa asigure un miros placut in interior. Pentru ca suntem constienti ca gusturile si preferintele olfactive sunt diferite, oferim o gama variata de odorizanti pentru toaleta din care fiecare persoana il poate alege pe cei potrivit. Mirosul placut si energizant al acestor odorizanti este insotit si de capacitatea superioara de curatare, in cazul celor mai multe produse cu rol odorizant.

Tipuri de odorizant WC

Exista mai multe tipuri de odorizant WC din care fiecare persoana ii poate alege pe cei preferati. Sunt odorizantele care ocupa foarte putin spatiu, care sunt usor de folosit si de aplicat si care nu mai necesita actiune din partea utilizatorului la fiecare folosire a toaletei. Producatorii ofera o mare varietate de modele de odorizant.

Pastilele pentru toaleta se pun in rezervor, loc in care se dizolva treptat sau intr-un suport special care se agata de marginea toaletei, in aceasta situatie neexistand riscul de a se murdari recipientul.

De asemenea, pot fi cumparate si pernute cu gel special care adera la vasul de portelan si care se vor dizolva ori de cate ori apa curge peste ele eliminand mirosul placut in incapere. O varianta de odorizant baie apreciata este cea cu picaturi care se pun in vasul de toaleta sau chiar in rezervor. Aceasta gama de agenti de curatare este special conceputa pentru a imprima o aroma cat mai placuta incaperii.

Odorizanti toaleta – achizitia in functie de miros

Este foarte important ca atunci cand sunt cumparati odorizanti toaleta sa se ia in calcul si parfumul. Degeaba pretul este unul avantajos daca mirosul emanat nu este unul foarte placut. Sunt mai multe esente des utilizate, disponibile in comert: lamaia, lavanda sau ocean breeze. Persoanele care au suficienta rabdare pentru a cauta pot identifica mai multe arome. Ceea ce conteaza este ca mirosul emanat in incapere sa fie cat mai placut, sa nu irite membrii familiei si sa nu fie toxic pentru mediu.

Exista mai multe tipuri de produse incadrate in aceasta categorie. Multe dintre ele doar schimba aerul din baie in timp ce alte astfel de produse au proprietati de curatare. Persoanele care cumpara doar odorizant se bucura doar de miros, in timp ce persoanele care aleg odorizante baie cu efect de curatare elimina si bacteriile care se depun pe vasul de toaleta.

Este foarte important ca fiecare cumparator sa ia in calcul toate aceste aspecte pentru ca la final, rezultatele obtinute sa fie cele dorite. In momentul in care alegerea reprezinta un odorizant wc fara efect de curatare, este necesara dezinfectarea si curatarea suprafetelor periodic cu substante special concepute in acest sens, pe care le gasesti tot in magazinul nostru online.

Eficienta fiecarei formule depinde si de posibilitatea de aerisire a incaperii. O gama de produse foarte eficienta este cea care absoarbe mirosurile neplacute in timp ce elibereaza in aer o serie de particule prietenoase cu celulele olfactive.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc