Accesorii pisici

1 - 60 din 121 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
16.09 Lei
 
 
4.52 Lei
 
 
24.26 Lei
 
 
14.72 Lei
 
 
14.99 Lei
 
 
69.90 Lei
 
 
4.30 Lei
 
 
14.99 Lei
 
 
41.40 Lei
 
 
31.32 Lei
 
 
3.50 Lei
 
 
3.50 Lei
 
 
8.70 Lei
 
 
33.50 Lei
 
 
6.77 Lei
 
 
9.00 Lei
 
 
10.23 Lei
 
 
21.99 Lei
 
 
35.99 Lei
 
 
11.17 Lei
 
 
6.80 Lei
 
 
6.60 Lei
 
 
3.85 Lei
 
 
2.37 Lei
 
 
4.00 Lei
 
 
14.36 Lei
 
 
8.03 Lei

Pisicile sunt mici feline curioase si dornice de joaca si distractie, ceea ce inseamna ca au nevoie de cele mai bune accesorii pisica in sensul acesta. Te asteptam pe rafturile noastre virtuale cu o gama variata de accesorii de care pisica ta are nevoie. Exista mai multe articole pe care pisica ta va aprecia sa le aiba si pe care orice stapan responsabil le va cumpara pentru ea.

Accesorii pisici - litiere

Litiera este o necesitate pentru pisicile care stau in interior si aceste obiecte sunt unele dintre cele mai cautate accesorii pisici. In plus, va trebui sa ai in vedere mai multe cutii pentru pisica ta. Se recomanda doua litiere la o pisica, trei litiere pentru doua pisici si asa mai departe. Atunci cand pisica este mica, poti comanda o litiera special conceputa pentru dimensiunile ei. Pentru pisicile mari sunt recoandate litierele deschise cu margini superioare, astfel incat nisipul sa nu fie aruncat in momentul in care pisica sapa.

Accesorii pisici - nisip

Dupa ce ai cumparat litiera ai nevoie si de un nisip foarte bun. Acesta poate fi gasit tot in categoria de accesorii pisici. Alegerea nisipului potrivit trebuie facuta in urma unei documentari dar si in urma testelor, pentru ca nu toate pisicile prefera acelasi tip de nisip. Poti incerca inclusiv combinatii de nisipuri pentru pisici pentru a il identifica pe cel mai bun dintre ele.

Accesorii pentru pisica – boluri de apa si mancare

Atunci cand alegi astfel de accesorii pentru pisica, cea mai buna optiune este sa nu mergi pe varianta unui suport dublu, cu ambele boluri intr-un singur set. In mediul natural, pisicile rareori aleg sa bea in apropierea terenurilor lor de vanatoare si, daca pui apa langa mancare este foarte posibil ca pisica sa nu bea. Cea mai buna varianta este sa cumperi doua astfel de accesorii pentru pisica si sa le pui in locuri diferite. Dimensiunea bolurilor trebuie sa fie mai mare decat latimea botului pisicii cu tot cu mustati, deoarece multor pisici nu le place ca mustatile sa atinga marginea bolului.

Adancimea bolurilor necesara poate varia in functie de preferintele individuale, dar trebuie sa fie confortabil pentru pisica sa manance sau sa bea din boluri, fara sa fie necesar sa introduca partea de sus a capului in bol.

Accesorii pentru pisici – zone de ascutire a gherutelor

Ascutirea gherutelor este o nevoie fiziologica a pisicii. Pisicile folosesc aceste jucarii speciale nu doar pentru a zgaria ci si pentru a isi marca teritoriul. Nu este posibil sa iti dresezi pisica sa nu mai zgarie, insa daca vrei sa iti salvezi obiectele din casa poti cumpara accesorii speciale pentru ascutit gherute.

Veti avea nevoie de cel putin o astfel de jucarie in fiecare camera in care pisica are voie sa intre. In magazinul nostru online poti gasi ina o gama variata de astfel de accesorii astfel incat pisica ta sa aiba mereu activitate.

Accesorii pisici – lese si hamuri

O alta categorie importanta de accesorii pisici sunt lesele si hamurile. Acestea sunt extrem de cautate de persoanele care obisnuiesc sa isi plimbe pisica. Proprietarii de pisici au inteles faptul ca acestea au nevoie de contact cu exteriorul, insa pentru a le tine in siguranta aleg sa le plimbe periodic. Astfel, pisica ia contact cu natura, in timp ce ramane in afara oricarui pericol. Exista o gama variata de lese si zgarzi pentru pisici sau chiar hamuri pe care acestea le pot purta atunci cand ies la plimbare. Chiar daca sunt inca persoane care sustin ca pisica trebuie lasata libera sa se plimbe, in realitate o astfel de decizie se poate transforma rapid intr-un eveniment nefericit. Pisicile invatate in casa nu stiu sa se fereasca de pericole si de aceea au nevoie de tine pentru a le proteja atunci cand sunt afara.

Promotii accesorii pisici disponibile online

Te asteptam cu numeroase promotii accesorii pisici disponibile online de care sa profiti atunci cand vrei sa ii oferi pisicii tale cele mai potrivite accesorii pentru ea. Cu ajutorul gamei de accesorii pisici cu discount vei reusi sa oferi pisicii tale cele mai bune produse, care sa o mentina fericita, sanatoasa si in siguranta pentru cat mai mult timp. Toate accesoriile din magazinul nostru online au fost special concepute pentru a asigura bunastarea pisicilor.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc