Solutii suprafete baie

1 - 60 din 80 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
14.50 Lei
 
 
19.99 Lei
 
 
11.50 Lei
 
 
17.30 Lei
 
 
20.99 Lei

Baia este o incapere care trebuie sa straluceasca de curatenie si stim ca ai nevoie de cele mai bune solutii de curatat baia, pentru ca aceasta incapere sa fie sigura in momentul utilizarii si pentru ca toate bacteriile si microogranismele sa fie eliminate eficient. Nu ai nevoie de foarte multe solutii pentru a avea o baie care sa straluceasca de curatenie, atunci cand alegi solutii de curatenie de buna calitate, asa cum sunt si cele din magazinul nostru online.

Solutii de curatat baia pentru fiecare tip de suprafata

Atunci cand cumperi produse de curatat baia vei descoperi ca exista un produs pentru fiecare tip de suprafata, ceea ce este cu siguranta un avantaj major pentru o curatenie eficienta. Pentru fiecare colt al baii exista o solutie care sa isi faca cel mai bine treaba si de aceea este recomandat sa cumperi produse targetate asa cum sunt cele anticalcar, cele pentru suprafete metalice sau cele pentru ceramica si suprafete fine cum ar fi gresia si faianta.

Solutie curatat faianta baie

Gresia si faianta din baie sunt foarte afectate de depunerile de apa, calcar sau mucegai. Minim o data pe saptamana, gresia si faianta trebuie sa fie foarte bine curatate pentru ca baia sa fie un mediu sanatos in care tu si familia ta sa nu fiti in pericol. Pentru curatenie eficienta se recomanda solutie curatat faianta baie, aceasta avand formula ideala pentru a elimina rapid toate depunerile de pe suprafetele ceramice, chiar si de pe cele greu de curatat, cum sunt cele cu modele si striatii. Datorita formulelor speciale, aceste solutii curata in profunzime si elimina chiar si cele mai persistente pete.

Solutii anticalcar baie

Se stie ca cele mai multe zone ale tarii sunt afectate de apa dura si calcaroasa. Chiar daca la prima vedere pare ca apa este perfecta, depunerile de calcar care se vor vedea in timp sunt generate de duritatea acesteia. Calcarul pateaza si afecteaza suprafetele motiv pentru care este recomandat ca periodic sa fie folosite solutii anticalcar baie.

Pentru ca baia este camera in care este utilizata cea mai multa apa, iar mediul este in general umed, depunerile de calcar sunt la cel mai inalt nivel aici. Le vei observa cu siguranta pe suprafetele metalice, pe faianta, pe gresie si uneori chiar si pe oglinzi sau alte suprafete. Ele pot fi eliminate eficient cu produse de curatenie baie special concepute in sensul acesta, care te vor ajuta sa faci suprafetele sa sclipeasca de curatenie.

Baia este camera pe care toata familia o utilizeaza zi de zi, motiv pentru care este important sa primeasca o atentie deosebita cand vine vorba despre curatenie. Pentru ca fiecare camera a casei are un specific, difera si produsele necesare pentru curatenie. Oferta de solutii de curatat baia creste si magazinul nostru ofera cea mai variata gama de astfel de produse, pentru ca fiecare cumparator sa le gaseasca pe cele care i se potrivesc cel mai bine, la preturi foarte avantajoase. Toate produsele comercializate de noi sunt de calitate premium si au efecte garantate, asigurand curatenia rapida si eficienta pentru toate suprafetele din baie.

 

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc