Geluri si deodorante igiena intima

11 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina

Igiena intima corespunzatoare influenteaza sanatatea generala a femeilor, motiv pentru care ai nevoie de cele mai bune geluri igiena intima si deodorante. Pentru a veni in ajutorul tuturor femeilor, oferim produse pentru igiena intima, inclusiv deodorante igiena intima provenite de la producatori recunoscuti si apreciati la nivel international, care contin ingrediente premium si au fost testate minutios inainte de comercializare.

Avantaje geluri igiena intima si deodorante intime

In magazinul nostru online vei gasi o multime de geluri intime, toate oferind un nivel maxim de protectie contra bacteriilor, curatare delicata si un parfum placut. Acestea au rolul de a asigura igiena corespunzatoare a unei zone foarte sensibile din organismul femeilor si ajuta la mentinerea sanatatii intregului organism.

Nu se recomanda utilizarea abuziva a produselor pentru igiena intima sau a oricaror produse de igiena in general deoarece exista riscul de a dezechilibra flora vaginala, insa neglijand complet curatenia drumul ramane liber pentru germeni care pot determina inflamatii si infectii greu de tratat. Igiena corecta pentru zona genitala implica un echilibru intre cele doua extreme, cunoasterea cat mai buna a anatomiei feminine, dar si respectarea unui numar de reguli simple. Cu ajutorul produselor pentru igiena intima, precum geluri sau deodorante intime se asigura o igiena corecta atunci cand produsele sunt utilizate cu moderatie.

Cum alegi cele mai bune deodorante si geluri intime?

Atunci cand sunt cumparate deodorante igiena intima sau geluri este recomandat ca produsul sa respecte pH-ul natural al vaginului pentru ca echilibrul florei sa nu fie afectat. De asemenea, compozitia trebuie sa fie cat mai naturala. In ceea ce priveste parfumul deodorantelor, este recomandat ca acesta sa nu fie chimic si sa fie obtinut din plante sau alte ingrediente naturale, fara silicon si fara parabeni.

Acidul lactic este un ingredient important al produselor pentru igiena intima. Lactobacilii care se dezvolta in acidul lactic sunt bacterii benefice si fac parte din flora intima. Rolul lor este sa protejeze organismul de agenti patogeni, dar si sa contribuie la refacerea mucoaselor.

Gelurile cu extract de aloe vera au rolul de a stimula imunitatea vaginului, de a reduce inflamatiile si de a calma eficient pielea, motiv pentru care este de preferat ca aceasta planta sa fie inclusa in componenta gelurilor pentru igiena intima. Glicerina reprezinta un emolient ce asigura o foarte buna curatare. Prin urmare, daca un produs, fie din gama geluri igiena intima sau deodorante igienta intima, contine acest ingredient, este un motiv bun sa fie cumparat.

Este recomandat sa se tina cont de faptul ca un vagin sanatos nu trebuie sa fie dezinfectat sau spalat cu foarte multe produse de igiena in acelasi timp. Odata ce au fost gasite cateva geluri intime si deodorante, care functioneaza foarte bine pe tipul tau de piele, recomandarea este sa ramai la aceste produse si sa le utilizezi repetat, dar nu in exces.

In magazinul nostru online te asteptam cu o gama variata de geluri si deodorante pentru igiena intima, din care sa le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine pielii si organismului tau in general, astfel incat sa poti urma o rutina de igiena zilnica fara efecte adverse.

 

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc