Tampoane si absorbante

38 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
6.32 Lei
 
 
18.40 Lei

Beneficiile produselor de igiena feminina

Tampoanele si tampoanele menstruale sunt folosite in siguranta de femeile din intreaga lume si sunt o alegere populara pentru femei in timpul menstruatiei. Pentru aproximativ 40 - 45 de ani din viata lor, femeile si fetele din intreaga lume trebuie sa gestioneze atat sangerarile si evacuarile obisnuite, cat si cele intermitente, ca urmare a firii femeii. Menstruatia continua sa fie un tabu; chiar si in societatile mai liberale menstruatia poate fi inca un subiect jenant.

Diversitatea produselor disponibile acum, atat produsele interne si externe de protectie feminina, cat si confortul si marimea lor au contribuit la facilitarea cresterii independentei femeilor si a capacitatii lor de a fi active in orice moment al lunii. Beneficii ale absorbantelor si tampoanelor Beneficiile aferente utilizarii tampoanelor si absorbantelor sunt, dupa cum urmeaza:

  • Calatoria de lunga durata este mult mai usor de gestionat
  • Practica sport in timpul menstruatiei
  • Ocuparea fortei de munca nu trebuie sa fie perturbata
  • Scoala nu trebuie sa fie perturbata
  • Deciziile vestimentare nu sunt restrictionate.

Securitatea si etichetarea tampoanelor

Tampoanele au o istorie lunga de utilizare pe tot globul, cu milioane de produse in uz zilnic in siguranta. Tampoanele sunt confectionate din materiale bine dovedite, care sunt de asemenea utilizate intr-o varietate de alte produse de zi cu zi, care au profiluri de siguranta dovedite. Materiile prime sunt atent selectate pentru cea mai inalta calitate si sunt supuse unei evaluari ample de siguranta pentru a asigura lipsa efectelor nocive si o tolerabilitate buna inainte de a fi aprobate si utilizate in timpul fabricatiei.

Pentru a livra un produs sigur, tampoanele sunt fabricate in conformitate cu standardele de control al productiei de inalta calitate, incluzand o serie de verificari si teste bazate pe sisteme de asigurare a calitatii companiei si programe de monitorizare a utilizatorilor. In cadrul Uniunii Europene, tampoanele trebuie sa respecte Directiva generala privind siguranta produselor, care raspunde producatorilor de a furniza consumatorilor produse sigure de utilizare. In plus, producatorii de tampon din Europa respecta legile aferente in acest domeniu, precum un Cod de practica sau un echivalent national.

Codul de practica a fost publicat pentru a armoniza informatiile relevante pentru consumatori din toate tarile UE, indiferent de marca tampon utilizata. Elementele cheie ale Codului de practica includ informatii si sfaturi cu privire la utilizarea corecta a tamponului, informatii despre sindromul de soc toxic , o metoda de testare standardizata pentru a asigura coeficientele de absorbtie la toti producatorii / marcile si un sistem de picaturi care clasifica absorbtia tampoanelor in sase clase. Pentru a asigura utilizarea sigura a produsului, producatorii recomanda citirea instructiunilor detaliate din ambalaj, precum si informatii despre ambalajul in sine.

Siguranta si incredere

Pentru a avea certitudinea ca achizitionati produse calitative, care respecta de altfel normele impuse de lege, va recomandam magazinul online Grup DZC, un magazin online specializat in produsele de ingrijire, care pune spre vanzare special pentru doamne si domnisoare produse calitative, cu instructiunile aferente. De asemenea, preturile sunt imbatabile, iar stocurile limitate.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc