Bulbi rasaduri si seminte

1 - 60 din 270 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
4.20 Lei
 
 
6.94 Lei
 
 
2.30 Lei
 
 
2.35 Lei
 
 
2.30 Lei
 
 
2.35 Lei
 
 
2.35 Lei
 
 
4.15 Lei
 
 
4.15 Lei
 
 
4.15 Lei
 
 
4.15 Lei
 
 
4.60 Lei
 
 
4.15 Lei
 
 
2.30 Lei
 
 
2.35 Lei
 
 
2.30 Lei
 
 
2.30 Lei
 
 
2.35 Lei
 
 
2.30 Lei
 
 
2.30 Lei
 
 
2.30 Lei
 
 
2.30 Lei

Bulbi, rasaduri si seminte de flori

Zilele însorite de vară se apropie, iar grădina ta are nevoie de rasaduri de flori și seminte flori. Grup DZC a selectat cele mai căutate seminte flori profesionale, pe care le poți sădi în grădina ta.

Florile perene sunt acele flori care, după ce sunt sădite, rezistă ani în șir rând fără să fie replantate. Zambilele, narcisele, dar și bujorii, crinzatemele sau lalelele, sunt plante perene și te poți bucura de ele ani la rândul în curtea ta sau chiar în balcon.  Poți alege bulbi si flori pe care le plantezi cu ușurință. Chiar dacă nu ai experiență la grădinărit, poți selecta din oferta de seminte si bulbi de flori de la DZCtot ce dorești, le comanzi online și le primești acasă, aduse de curier. Nu te mai deplasezi, economisind timp.

Semințele de flori perene se sădesc afară fie primăvara, fie la finalul toamnei. Plantate în lunile de primăvară, vor avea timp sufficient să prindă forță pentru a trece de vremea aspră de iarnă. Și toamna este un moment prielnic, pentru că semințele vor sta inactive în lunile geroase și vor începe să germineze odată cu venirea primăverii. Toamna este o perioadă bună pentru că multe din aceste seminte de flori au nevoie de multă umezeală tipică toamnei, și de  temperatură scăzută pentru a încolți.

Semintele de flori nu trebuie să le plantezi niciodată direct afară în pământ. Semințele, indiferent dacă e vorba de flori de grădină sau le vei păstra în ghivece, trebuie sădite la început în răsadnițe. Acestea sunt niște recipiente speciale, disponibile în magazinele de produse pentru grădinărit. Plantele mici și bulbii au nevoie de un amestec de pământ, special pentru rasaduri flori.

 Nu folosi pământ scos din propria grădină, ci mai degrabă cumpără  pământ de flori la pungă, ce are o compoziție special gândită de specialiști, hrănitoare pentru sădit semințe. Semințele trebuie pregătite pentru răsadnițe prin udarea suficientă exact înainte de a fi sădite în pământ. Semințele se plasează într-un vas mai mare, se adaugă puțină apă călduță și apoi se amestecă pentru a permite umezelii  să se uniformizeze. După această etapă, semințele de flori trebuie lăsate să se usuce și abia atunci pot fi plantate.

Răsadnițele trebuie alese în așa fel încât să ajute la drenajul solului. Alege întotdeauna răsadnițe cu găuri dedesubt, așa încât să permită să se scurgă apa. Pune sub ele tăvițe în care să se strângă apa, iar răsadurile rămân hidratate, luând apa de care au nevoie.

Florile anuale nu sunt capabile să reziste peste iarnă, precum cele perene. Acest gen de flori se plantează în fiecare an. Iată câteva exemple de flori anuale - petuniile, begonia,pansele, salvia sau crăițele. Momentul perfect pentru plantarea lor depinde de sortiment, de tipul florilor și chiar de toleranța la temperaturi scăzute. Unele dintre florile anuale rezistă bine chiar și la ger, iar altele nu vor suporta temperaturi care scad sub 4 grade.

În funcție de florile selectate pentru grădina ta, respectă perioada propice de plantare. Florile anuale estivale încolțesc în timpul primăverii,  iar florile anuale de iarnă germinează în timpul toamnei.

Răsadurile plantelor anuale sunt tratate la fel ca și cele perene. Aceste răsaduri  de flori se pot muta în aer liber afară atunci când floarea este deja viguroasă iar pământul e mai cald, de exemplu în luna mai. La DZC găsești pe alese pachet bulbi de flori, putând selecta plantele și florile pe care le dorești.

Iată o serie de seminte de flori care se plantează toamna

  • Trandafirii
  • Crinii
  • Bujorii de grădină
  • Crizantemele sau tufănelele

 

Iată câteva semințe de flori care se planteaza primavara

  • Petuniile
  • Gura-leului
  • Zambile sau narcise
  • Florile de piatră
  • Levănțica
  • Garofițele

Semințele sau bulbii de flori se plantează în grădină de preferat toamna, mai cu seamă în luna septembrie. Dintre florile cu bulbi putem enumera lalelele, zambilele, narcisele, ghioceii, brândușele, flori care înfloresc primăvara. Poți planta în ghivece flori cu bulb cum sunt lalelele, zambilele sau narcisele. Vei obține în apartament o zonă cu verdeață și flori pline de parfum, chiar dacă nu ai curte și nu le poți sădi în grădina. Regulile de plantare sunt la fel și pentru  plantele de exterior. Bulbii de flori se plantează în ghivece tot toamna, prin septembrie.

Pentru ca florile să crească frumos bine, solul nu trebuie să fie umed, dar bulbii nu sunt foarte pretențioși când e vorba de pământ, rezistând bine în orice gen de sol.  Se plantează de obicei la o adâncime dublă, chiar triplă față de mărimea lor. Un bulb de 5 centimetri se sădește la o adâncime de cel puțin 10-15 cm. Bulbii se plantează cu rădăcina în jos, și se udă o dată la câteva zile, mai ales pe vreme caldă. În general, acești bulbi si flori se amplasează în zone însorite, dar există și flori ori plante ce se dezvoltă bine și în locuri umbroase.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc