Seminte gazon si iarba

1 - 60 din 119 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
32.70 Lei
 
 
32.70 Lei
 
 
26.50 Lei
 
 
47.99 Lei
 
 
117.99 Lei
 
 
235.99 Lei
 
 
26.50 Lei
 
 
115.99 Lei
 
 
226.99 Lei
 
 
26.50 Lei
 
 
47.99 Lei
 
 
115.99 Lei
 
 
30.37 Lei
 
 
30.37 Lei
 
 
30.37 Lei
 
 
30.16 Lei
 
 
30.16 Lei
 
 
226.99 Lei
 
 
114.99 Lei
 
 
107.99 Lei
 
 
43.99 Lei
 
 
38.99 Lei
 
 
659.99 Lei
 
 
603.99 Lei
 
 
779.99 Lei
 
 
231.99 Lei
 
 
217.99 Lei
 
 
267.99 Lei
 
 
198.99 Lei
 
 
176.99 Lei
 
 
93.60 Lei
 
 
499.99 Lei
 
 
18.99 Lei
 
 
23.20 Lei
 
 
23.30 Lei
 
 
133.99 Lei
 
 
44.50 Lei
 
 
27.20 Lei
 
 
124.99 Lei

Seminte pentru gazon si iarba

Atunci când decizi să plantezi seminte pentru gazon, e bine să cunoști mai multe aspect înainte de a lua cea mai bună decizie. Poți comanda online pe website DZC cele mai bune seminte gazon , potrivite pentru grădina ta și recomandate de specialiști.

Amestecurile de semințe destinate însămânțării  peluzei cu gazon sunt special gândite pentru cultivarea unui strat de gazon potrivit pentru un anume pământ,  pentru o locație anume, gazon adaptat anumitor condiții climatice, etc.

Nu e complicat de ales ce seminte de gazon vei folosi, dacă știi în linii mari ce ai nevoie. Pe site-ul DZC ai la dispoziție o gamă variată de semințe din care poți alege seminte iarba de calitate pentru peluza sau curtea ta.

Amestecurile de semințe sunt selectate dintre cele mai bune amestecuri  de seminte gazon profesional,  special adaptate la condițiile  solului și climei din din România. Ai astfel la dispoziție semințe Exclusiv  Umbră, Exclusiv  Secetă, Clasic, gazon Carpați, semințe Premium. De asemenea poți cumpăra sămânță iarbă furajeră- trifoi, lucernă, ghizdei. Este foarte simplu să plasezi comanda, iar pachetul cu semințe de iarbă ajunge direct la tine, prin curier.

Ce trebuie să urmărești în mod special când cumperi semințe de iarbă : un gazon cu aspect plăcut, să crească și să se dezvolte rapid, să fie simplu de întreținut și rezistent în timp. Dacă nu alegi gazonul potrivit sau nu știi cum să îl îngrijești, peluza ta va fi invadată de buruieni iar gazonul nu crește frumos așa cum îți dorești. Când te gândești la estetica gazonului, sunt mai multe opțiuni diferite. Un gazon de culoare verde închis poate să fie alegerea bună pentru anumite persoane, dar există și admiratorii unui gazon de culoare verde crud.

În funcție de lungimea firului de iarbă, poți opta pentru un frunziș fin, cu fire lungi, dar este destul de greu de întreținut. În cazul gazonului cu fir scurt, optează pentru seminte gazon sport, rezistent unui trafic mai intens pe suprafața sa. Frumosul gazon japonez, cu mici flori inserate în masa de iarbă verde, atrage prin eleganța firelor și colorit. Dacă vrei cel mai frumos și scump gazon, selectează seminte gazon premium.

Pentru gazon, seminte Barenbrug sunt la dispoziție  acum în oferta DZC , vândute în funcție de necesități – gazon verde intens, pentru spații predominant umbroase, gazon sport, cu creștere rapidă, etc.

Semințele de gazon sunt de regulă selecționate din două specii principale: Festuca arundinacea și Lolium perenne. Amestecurile de semințe fabricate din Festuca arundinacea predominant sunt semințele de gazon Premium, Secetă și Umbră. Amestecurile în care predomină Lolium perenne sunt Select, Instant, Clasic și Carpați.

Specia care predomină în mixul de semințe de gazon influențează în mod direct aspectul gazonului. De aceea, dacă îți dorești un gazon cu firul subțire, fin și un aspect general foarte plăcut, atunci trebuie să alegi un amestec de semințe care are în compoziție specia predominantă Lolium perenne. Pentru a obține un strat de gazon frumos, îngrijit, cu o durată mare de viață dar și în condiții de întreținere ușoare , e recomandat să  optezi pentru un mix de semințe cu specie predominantă Festuca arundinacea.

Dacă îți dorești un gazon  verde închis, atunci alegerea potrivită o reprezintă amestecurile de semințe de tip profesional - Premium și Select. Dacă vrei un gazon verde deschis, elegant, atunci poți opta pentru semințe de tip Instant, Secetă, Umbră, Clasic, Carpați. Specialiștii recomandă alegerea unor mixturi  de gazon formate din aceeași specie – Festuca arundinaceea sau Lolium perenne.

Dacă riști să amesteci cele două tipuri de specii e posibil ca gazonul să nu crească armonios sau să dezvolte inegal stratul de iarbă. Una din specii devine dominant și nu permite celeilalte să se dezvolte.

Amestecurile de semințe din gama profesională conțin semințe cu puritate de 100%. Cel mai mare avantaj al semințelor pure este cel de eliminare a riscului de găsire a altor plante, sau chiar de buruieni. Acest gen de amestecuri de semințe sunt bine adaptate la condițiile climaterice, se prind ușor, sunt rezistente și nu necesită o îngrijire special de durată. Aceste mixturi de semințe stau și la baza gazonului de tip rulouri de gazon.

Așadar, pentru montajul unui strat de gazon prin însămânțare sunt diferite caracteristici și condiții pe care trebuie să le respecți, însă cel mai important factor este tipul de semințe de gazon pe care le cumperi. Semințele determină aspectul estetic al gazonului, confer rezistență și trebuie ales în funcție de trafic. În funcție de timpul pe care îl aloci îngrijirii peluzei, selectează tipul de gazon potrivit – întreținere ușoară, etc. În general, nu există gazon perfect, ci gazonul potrivit pentru peluza și grădina ta.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc