Detergenti universali

1 - 60 din 119 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
10.50 Lei
 
 
15.30 Lei

Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice si firmele de curatenie au nevoie de un detergent universal de foarte buna calitate si extrem de util pentru curatarea unei game mari de pete si unei varietati uriase de suprafete. Noi iti oferim solutia universala pentru a curata absolut toate suprafetele cu ajutorul produselor din aceasta categorie.

Solutii de curatat universale pentru firmele de curatenie

Atunci cand echipele de curatenie au solutii de curatat universale, acestora le va fi mult mai usor sa lucreze. O problema foarte des intalnita in activitatea firmelor de curatenie este utilizarea gresita a detergentilor pentru curatenie. Desigur, pe piata sunt cel putin cateva sute de detergenti cu actiuni diferite, cu arome diferite si cu concentratii diferite. Problema cea mai mare apare la dilutie, atunci cand solutia trebuie sa fie diluata in functie de gradul de murdarire.

Desi nu exista detergenti si solutii care sa fie folositi la orice operatie care implica curatenia, exista totusi detergenti universali care pot sa fie folositi la aproape orice tip de suprafata si pentru orice pata.

Fiecare echipa care realizeaza curatenia si intretinerea utilizeaza solutii universale pentru curarea geamurilor, curatarea de birouri, pardoseli, usi, sau orice alta suprafata. Acesti detergenti nu lasa urme si au arome extrem de placute, lasand aerul proaspat in interior. Deoarece acesti detergenti sunt foarte concentrati, ofera si economie beneficiarului, pentru ca un bidon de  5 l poate genera 100 l de produs utilizabil.

Detergentii profesionali universali sunt recomandati si pentru companii, magazine, birouri, case si vile, restaurante, sali de fitness, cafenele si hoteluri sau pensiuni, acolo unde nevoia unei curatenii impecabile este pe primul loc.

Detergenti universali casa – solutii eficiente pentru aproape toate supafetele

Acesti detergenti universali casa sunt special conceputi pentru curatare eficienta pentru ca orice profesionist sau incepator sa ii foloseasca pe un numar cat mai mare de suprafete fara sa fie necesar sa foloseasca si alte solutii.

Un detergent universal concentrat ofera o sursa de economii, deoarece poate fi diluat, conform instructiunilor oferite de producator, transformandu-se intr-o cantitate foarte mare  de produs utilizabil. O sticla mare de detergent universal ar putea ajunge unei familii cu cerinte normale in materie de curatenie, aproximativ un an.

Avantajul este ca nu mai trebuie sa fie cumparati detergenti pentru fiecare tip de suprafata, pentru ca cele mai multe dintre suprafete pot fi curatate cu acelasi detergent. In loc sa cumperi detergent pentru sticla, detergent pentru ceramica, detergent pentru suprafete metalice si detergent pentru toalete, poti cumpara detergenti universali pe care sa ii folosesti pe toate aceste suprafete.

Aceste solutii de curatat universale sunt ideale pentru un grad de murdarire mediu sau usor. Pentru petele foarte specifice sau pentru curatarea eficienta a unui aragaz foarte murdar, de exemplu, unde grasimile sunt depuse de foarte mult timp, sunt necesare solutii specifice cu concentratie foarte mare, care sa actioneze targetat, asa cum sunt cele din magazinul nostru.

In magazinul nostru online poti gasi cei mai buni detergenti universali, provenind de la producatori recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea oferita, la preturi foarte avantajoase.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc