Detartrant toaleta

27 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
12.50 Lei
 
 
21.13 Lei
 
 
11.60 Lei
 
 
11.54 Lei
 
 
11.30 Lei

Dintre toate obiectele din baie, toaleta are nevoie de un nivel suplimentar de intretinere pentru a ramane mereu curata asa cum fiecare gospodina isi doreste, motiv pentru care se foloseste detartrant toaleta, pentru a elimina bacteriile care se depun. Desi pare un lucru foarte simplu si la indemana, a fi gospodina nu este usor mai ales la capitolul curatenie. Se stie ca se face curat greu si se mentine pentru putin timp, iar daca in casa sunt mai multi membri este cu atat mai greu. Pentru o viata sanatoasa, o toaleta curata este cu siguranta un element extrem de important, motiv pentru care iti punem la dispozitie o gama vasta de detartranti din care sa ii alegi pe cei potriviti.

De ce este nevoie de detartrant toaleta

Similar cu alte incaperi din casa, toaleta are nevoie de o curatenie periodica. Se recomanda ca la intervale regulate de timp sa se faca o curatenie in profunzime a toaletei pentru a impiedica depunerile de mucegai si acumulari de microbi sau aparitia petelor de pe suprafete. Pentru curatarea eficienta a toaletei se recomanda utilizarea celui mai bun detartrant wc pe care il poti gasi la preturi avantajoase in magazinul nostru online.

Curatarea profunda a toaletei implica si eliminarea tuturor petelor, scoaterea capacului si eliminarea mucegaiului sau depunerilor de calcar. Pentru aceasta operatiune se recomanda alocarea timpului necesar, dar si folosirea celor mai bune produse in acest sens.

Cum se alege corect un detartrant baie?

Unele dintre cele mai utilizate produse sunt detartrantii. Acestia trebuie sa fie alesi in functie de suprafetele pe care vor actiona. Orice tip de detartrant baie are o putere de curatare cu mult superioara fata de orice alt detergent, este mult mai acid pentru a elimina rapid petele, depunerile de piatra, depunerile de sapun sau rugina de pe toate obiectele sanitare. Este important insa sa se tina cont de suprafetele pe care este aplicat detartrantul pentru ca rezultatele sa fie cele dorite. Spre exemplu, se va alege un detartrant cada fonta, pentru suprafetele din fonta.

Detartrantul poate sa fie mai slab sau mai puternic tinand cont de ceea ce trebuie el sa curete. In functie de toate substantele active care se gasesc in componenta sa, detartrantul va putea sa indeparteze chiar si cele mai vechi pete si depuneri si va lasa locul perfect igienizat.

In gospodarii sunt utilizati de obicei detartranti cu actiune moderata si suficient de parfumati incat sa nu deranjeze oamenii sau sa strice suprafetele. Pentru suprafete rezistente se utilizeaza detartranti cu actiune mai agresiva.

Detartrantul poate curata depunerile cu foarte mare succes si pe langa efectul sau puternic de eliminare a petelor are si proprietatea de a igieniza zona respective,  de a o face mult mai sigura pentru cei care o folosesc si pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor si microorganismelor pentru o perioada.

In magazinul nostru online te asteptam cu cei mai buni detartranti de calitate premium, la preturi foarte avantajoase, astfel incat fiecare cumparator sa poata gasi aici solutii eficiente pentru igienizarea toaletelor si nu numai.

 

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc