Dezinfectant toaleta

40 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
17.36 Lei
 
 
10.10 Lei

In gama noastra de dezinfectant toaleta vei gasi cu siguranta toate produsele de care ai nevoie pentru o dezinfectie corecta a baii, astfel incat mediul din interior sa fie sanatos pentru intreaga familie. Baile sunt cele mai mici si mai aglomerate camere din casa, dar conform studiilor petrecem 535 de zile din viata in acest spatiu pentru ca o folosim atat pentru scopul sau practic cat si pentru pregatirea pentru diverse evenimente, meditare sau relaxare. Din acest motiv este foarte important ca baia sa fie curata si dezinfectata.

Cum folosesti corect un dezinfectant baie?

Pentru ca baia sa fie mereu curata este necesar sa fie igienizata periodic. Curatenia se realizeaza de sus in jos, utilizand substantele necesare. Cu produsele potrivite, igienizarea este ca si facuta. Este recomandat sa cureti din timp suprafetele astfel incat sa eviti aparitia petelor, mirosurilor neplacute, cumpararea unei cantitati foarte mari de produse si timpul pierdut.

Vasul de toaleta nu este cel mai infestat loc din casa insa va avea nevoie de dezinfectant wc pentru a ramane igienizat. El necesita pe langa intretinere si dezinfectarea corespunzatoare. Daca este vorba despre o baie  noua, vasul de toaleta trebuie doar intretinut. Sunt recomandate produsele precum dezinfectantii de wc cu actiune blanda in sensul acesta.

Pentru curatenie, igienizare si parfum intens sunt recomandate toate produsele din aceasta categorie, pe care magazinul nostru le ofera la cel mai avantajos pret.

In cazul toaletelor mai vechi, unde urmele de uzura, asa cum sunt petele, rugina si negreala sunt vizibile, este recomandat ca detartrantii utilizati sa fie cu actiune intensa. Se recomanda utilizarea manusilor si aerisirea incaperii atunci cand sunt folosite produse de detartrare puternice.

Dezinfectant toaleta pentru toata baia

Atunci cand dezinfectezi baia, nu doar vasul de wc trebuie sa primeasca atentie ci si toate suprafetele din interior. Cele mai des intalnite probleme la curatenie sunt reprezentate de urmele de rugina si de calcar, petele de sapun si petele de pasta de dinti, iar suprafetele vizate sunt chiuveta, cada si cabina de dus.

Pentru a curata aceste suprafete se recomanda utilizarea unui dezinfectant toaleta cu actiune blanda cu suprafetele pentru a elimina toate urmele inestetice generate de apa calcaroasa si de alti factori externi. Acesti dezinfectanti pot fi utilizati de fiecare data cand este nevoie, fara a avea grija ca suprafata se poate deteriora.

Utilizand dezinfectantii din magazinul nostru, suprafetele vor ramane curate, vor avea luciu si vor avea un aspect de nou, avantaje la care se adauga parfumul care se va putea simti in intreaga incapere.

Este important ca fiecare dezinfectant sa fie utilizat in functie de suprafata pentru care este destinat. Spre exemplu, pentru suprafetele din gresie se recomanda solutiile care sa fie blande cu ceramica si care sa se usuce repede. Ne-am gandit deja la toate aceste detalii si astfel iti punem la dispozitie cea mai completa gama de dezinfectanti pentru toaleta, care sa te ajute sa creezi in baie acel mediu placut si interesant de care tu si toata familia sa te bucuri. O baie curata este solutia optima pentru o viata sanatoasa, iar dezinfectantii joaca un rol extrem de important in mentinerea suprafetelor impecabile.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc