Bucatarie. Retetar general. Editie adaugita - Violeta Borzea Dan Chiriac
Cod produs: 9786063917264

Iti recomandam si
Descriere
Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale.
Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru obtinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate.
In pas cu cerintele gastronomice, aceasta culegere - care contine circa 1500 de retetare - este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector.
Incheiem cu speranta ca fiecare cititor, gurmand sau nu, va descoperi in prezenta lucrare atat informatii utile, cat si retete culinare de mare interes.
Specificatii
Brand | National |
Numar pagini | 904 |
Format | 17x24 |
Recenzii
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.