Filtre

Activitati extracurriculare

39 produs(e)
Pret normal: 14,90 Lei -15% Special Price 12,67 Lei
39 produs(e)

Activitati extracurriculare pentru elevi

În ultimii ani, școala și grădinița beneficiază de completarea activităților didactice, prin numeroase tipuri de activități suplimentare, extracurriculare. În decursul săptămânii Altfel sau pe parcursul orelor petrecute la after-school, elevii se bucură jucându-se și învâțând, folosind cărți de activități pentru copii.

Activităţile extracurriculare înseamnă pentru copii un prilej binevenit pentru dezvoltarea unor competenţe, pentru învățarea unor noțiuni noi. Educatorii, părinții și copiii își fixează anumite obiective și învățarea se împletește cu joaca.

Grupul DZC a inclus în oferta sa numeroase cărți cu activități pentru copii, fiind disponibile de cumpărat online. Volumele și cărțile destinate suplimentării orelor de curs au o valoare importantă atât pentru dezvoltarea socială a celor mici dar aduc și beneficii copiilor pe plan personal, ajutând la creionarea unor trăsături de caracter frumoase, încă de la cea mai mică vârstă.

Educatorii folosesc cartea de activități pentru copii mici pentru a iniția lecții prin joc, cântec și glume, la nivelul copiilor din grupele de grădiniță. Cărțile din oferta librăriei online DZC sunt ușor de comandat, online, ajung cu ușurință prin curier direct la grădiniță sau la școală iar copii beneficiază mereu de noutăți apărute în domeniu.

 Activitatea extracurriculară e o componentă educaţională de valoare, apreciată de numeroase cadre didactice. Orele de activități suplimentare pentru copii înseamnă mai mult ca oricând stimularea imaginației celor mici, o atitudine creatoare și o atmosferă relaxantă.

 Profesorii și învățătorii își cultivă mai mult relaţiile cu elevii, aplicâdn o diversitate de activități distractive cu fond educațional. Diversitatea activităţilor extracurriculare oferite de aceste cărți special dedicate copiilor sporesc interesul pentru învățătură, datorită acestei oferte educaționale de cărți activități copii.

În cadrul grupului DZC, librăria online oferă cele mai interesante titluri de cărți destinate copiilor. Redactate de cadre didactice cu expriență, cărțile și manualele sunt tipărite în limba română sau engleză. Elevii se deprind să utilizeze surse informaţionale diverse, să creeze colecţii, să sistematizeze informații și date concrete, află răspunsuri la o serie de întrebări. În oferta librăriei online DZC sunt numeroase titluri de cărți deja îndrăgite de copii dar și noutăți captivante.De la cărticele destinate celor mici, până la lecturi pentru adolescenți, oferta e una variată.

Aventurile lui Tintin, Cărțile Junglei, Pinguinii din Madagascar sau Micul Prinț sunt cărți în limba engleză foarte îndrăgite de cei mici. Învățarea unei limbi străine prin stimularea interesului lecturând cărți este o cale bună pentru viitoare rezultate școlare excelente.

Rolul activităților extracurriculare pentru elevi

Acest gen de activități, stimulat de cărțile și  manualele potrivite, este încurajat în ultima perioadă, mai cu seamă de părinți dar și de cadrele didactice.

Educatorii și profesorii au mai multe posibilităţi să-şi cunoască elevii, să-i îndrume, să le influenţeze dezvoltarea, să ajungă la obiectivul principal al învățăturii– pregătirea copilului pentru viaţă. 

Rolul activităţilor extraşcolare îl reprezintă dezvoltarea unor aptitudini de învățare, implicarea copiilor în activităţi cât mai diversificate, cultivarea interesului pentru activităţi artistice și culturale. Elevii care îndrăgesc lectura prezintă o integrare mai ușoară în mediul şcolar, își demonstrează talentele personale. Încă de la grădinița, activitățile extracurriculare sunt importante pentru dezvoltarea armonioasă a personalității celor mici

Cărțile joacă un rol cheie în educația elevilor. Cele destinate activităților extracurriculare sunt instrumente utile pentru cadrele didactice în organizarea de ore interesante, bazate pe lecturi, poezii, cântece, etc. Fiecare carte de lectură suplimentară îmbogățește cultura elevului, atrage prin noutate, aduce noi idei și informații. Dragostea pentru literatură și citit trebuie încurajată de la cea mai mică vârstă. Cărțile colorate, frumos ilustrate, cu personaje apropiate celor mici, reprezintă un prim pas în procesul viitor de învățătură. În mod progresiv, elevii învață să aprecieze lectura și să citească tot mai mult.

Volumele selectate de librăria DZC se pot comanda online. Este foarte simplu pentru părinți sau educatori să aleagă cărțile pentru copii și să primească pachetul trimis, prin curier. Nu mai e nevoie să te deplasezi pentru a cumpăra cărți copilului tău. Cele mai interesante titluri sunt acum disponibile online. Mai  mult, intrând pe site-ul librăriei online, ai posibilitatea să sortezi cărțile în funcție de grupa de vârsta a copilului, de abilități, să alegi cărți redactate în limba română sau în engleză.

Oferta cumprinde titluri atractive, într-o prezentare grafică deosebită. Cei mai îndrăgiți autori, de la edituri de renume, au acum posibilitatea să ajungă la îndemâna copiilor. Cadrele didactice pot comanda pentru activități cu copii exact cărțile dorite, pe marginea cărora să discute, să analizeze situații, împreună cu elevii lor. Manualele școlare sunt așadar completate în mod fericit de aceste cărți pentru copii, destinate activităților extracurriculare.

Loading...
Va rugam, asteptati...