Niciun produs in cos

Carti de colorat

1 - 60 din 871 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina

Carti de colorat pentru copii 

În afară de bucuria simplă de a colora, multe cărți de colorat înseamnă beneficii pentru copii și educația lor. La librăria DZC găsești o ofertă diversificată de cărți pentru copii. Aici poți alege cărți frumos realizate, cum ar fi Totul despre culori, Prima mea carte de colorat, seturi pentru desen tematice, cu zâne, unicorni, animale etc.

Să vedem care sunt principalele beneficii ale cărților de colorat. Aceste activități încurajează și antrenează mobilitatea. Copii care colorează își antrenează mușchii mâinii și au mai multă îndemânare. Fiecare desen ajută la cultivarea preciziei, urmărind liniile ajutătoare ale desenului. Copilul care are la îndemână cărți de desenat va fi pregătit mai devreme să scrie și să citească. Mânuțele vor ști mai bine să manevreze instrumentele de scris – creioane, stilolul pixul.

Cărțile  ajută la cultivarea atenției și sporesc concentrarea. Cărțile de colorat cer copiilor să aibă răbdare, să deseneze cu grijă, urmărind contururi, să aleagă culorile potrivite. Cei agitați, cu probleme de concentrare, se vor calma colorând într-o carte de desenat.

Aceste cărți de desenat și colorat pentru copii au rolul de a cultiva imaginația. De multe ori copiii se exprimă diferit, iar culorile nu reflectă realitatea ci sunt rodul ideilor proprii. Încercați să îi încurajați să fie originali, să gândească liber și să fie cât mai creativi

Fiecare copil înțelege pagina de colorat în felul său, selectează singur culorile, iar rezultatele vor fi mereu altele. Deoarece activitatea de colorat lasă loc imaginației copilului , atunci e bineă să facă propriile opțiuni și să se exprime liber, așa cum dorește. Chiar și cele mai ieftine cărți de colorat pentru copii au capacitatea de a-i distra, de a le oferi un prilej de învățare prin joacă. Cărțile de colorat le dezvoltă răbdarea, atenția și spiritul de observație.

În română sau engleză, aceste cărți de colorat pentru copii sunt menite să îi educe prin joacă, să le cultive bunul gust, creativitatea și imaginația.

Concentrarea unui copil când colorează este una maximă. Când adoră ceea ce face, toată atenția este direcționată spre pagina de colorat și creioanele colorate care îi plac.Concentrarea pe subiect va fi de mare folos în primii ani de școală, încurajând adaptarea la mediul școlar.

Colorarea cărților dezvolta încrederea în sine. Copiii sunt fericiți când pot singuri să își aleagă cărțile preferate pe care le colorează. Micile lor reușite vor fi un prilej de mândrie și pentru părinți, de asemenea.

Copii se relaxează atunci când au cărțile de colorat la îndemnână. Poți face copilul să stea liniștit să coloreze atunci când ai de lucru și ai nevoie de puțină liniște. Confortul unei după-amieze liniștite alături de copilul care colorează este neprețuit. Nu trebuie să intervii în modul de a desena. Lasa-i libertatea de a se bucura de desene, lasa-l să coloreze așa cum simte. Nu trebuie să îi îngrădești stilul de desen, creativitatea și în final, plăcerea de a colora singur. Cărțile de colorat tematice trebuie alese împreună cu copilul. Creioanele colorate și o carte de desenat reprezintă un cadou ideal pentru copii.

Online, la librăria DZC, poți alege cele mai frumoase cărți de colorat. Realizate atent, cu desene sigestive, aceastea pot reprezenta un prilej de încântare pentru cel mic, dar și de învățare prin joc și desen. Cărțile în engleză sunt de asemenea apreciate, iar cuvintele sunt deprinse mai ușor atunci când semnifică obiecte sau ființe ce pto fi colorate. Fiecare carte este selectată cu grijă pentru calitate. Aceste cărți reprezintă un dar frumos și simplu pentru copii, un mod relaxant de a petrece timp alături de ei, mai ales atunci când stăm în case. În anotimpul rece, când vremea nu e prielnică pentru plimbări, nu e nimic mai grozav decât să îți admiri copilul cum desenează linștit. Comandă cărțile de colorat de la grup DZC direct de pe site. Este foarte simplu să alegi cartea de colorat potrivită, sa lanezi comanda, iar cărțile vor fi livrate prompt, direct la tine acasă.  Nu mai e nevoie să te deplasezi la librărie, este simplu să cumperi online. Fiecare carte de colorat, desenată de copilul tău, o poți păstra pentru a deveni peste ani o amintire frumoasă, pe care o vei admira cu nostalgie.

Cele mai reușite cărți de colorat te așteaptă să le descoperi cu încântare, iar copilul tău va avea multe de învățat din aceste volume mici, dar prețioase, frumos realizate grafic și redactate cu mult drag, de autori cunoscuți.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2022 Grup Dzc