Niciun produs in cos

Filtreaza

Brand

Carti pentru copii

1 - 60 din 9804 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina

Carti de copii

Primele cărți sunt mereu importante în viața copilului. Cu mulți ani în urmă, copii deprindeau tainele cititului abia la școală, unde în clasa 1 ajungeau să cîtească primele cărți de copii.

Astăzi, este cultivată ideea apropierii de carte și citit încă din primii ani de viață.Psihologii și specialiștii sunt de acord că primele cărticele pentru copii, cele cu poze, sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a celui mic, pentru trezirea interesului față de lectură.

Libraria online DZC propune o selecție minunată de cărți pentru copii, cuprinzând titluri atractive, de la cele mai cunoscute volume, până la ultimele noutăți în domeniu. Autorii de cărți de copii sunt mereu inspirați de receptivitatea celor mici și realizează cărticele copii care le cultivă imaginația și le îmbogățesc cunoștiințele.

Oferta cuprinde cărți de povești pentru copii, poezii, cărți de colorat, cărți cu sunete pentru cei mai mici cititori, cărți educative, legende și basme pentru cei mari, cărți dedicate activităților extracurriculare.

Pooți selecta cărțile potrivit abilităților pe care dorești să le dezvolte copilul tău – vorbirea, imaginația, deprinderi de învățare. Există de asemenea în oferta DZC, cărți speciale pentru Crăciun sau Paști.

În funcție de vârstă, poți selecta cărți pentru bebeluși, grupa 0-2 ani, cărți pentru cei intre 3 și 5 ani, cărți pentru copii de clasa 1, adică vârsta 6-8 ani, cărți pentru copiii mai mari, -11 ani, 12-14 ani, sau adolescenți , între 15 și 18 ani.

În categoria de cărticele pentru bebeluși, găsești o serie de volume special dedicate celor foarte mici, iar tinerele mămici se pot bucura de activități distractive și interesate alături de copiii lor. Povești celebre, istorisiri despre obiecte din lumea care îi înconjoară pe cei mici, toate sunt prezentate deosebit din punct de vedere grafic. Frumos colorate, în ediții cartonate, aceste cărți pentru bebeluși sunt o încântare pentru copii și un ajutor solid pentru părinți.

Prima carte de colorat, primele litere, primele povești, rămân mereu în amintirea copiilor. Chiar dacă multe persoane cred că aceste cărticele de bebeluși sunt doar formate din poze colorate, ele reprezintă mult mai mult. Un  întreg univers se deschide sub ochii curioși ai copiilor, care vor fi fascinați de povești, vor deprinde să citescă treptat, vor învăța să iubească cărțile.Oferta DZC cuprinde numeroase cărticele bebeluși așa că ai de unde alege cărțile potrivite pentru copilul tău.

Cărțile de colorat sunt printre cele mai iubite cărți destinate copiilor. Fiecare desen le îmbogățește memoria, le aduce o informație nouă despre animale, plante, obiecte, oameni. Lumea care îi înconjoară devine mai apropiată iar cunoștiințele se acumulează treptat, fără efort, cu deosebită plăcere.

Universul cărților de colorat dezvoltă abilitățile motrice ale copilului, care va prinde gustul pentru desen, dar mai ales va învăța folosirea instrumentelor de scris și a hârtiei.

Cărțile pentru copii mai mari aduc la îndemâna copiilor titluri foarte îndrăgite, povești din folclorul românesc dar și povestiri din literatura universală. Cei de vârstă școlară vor savura pe lângă lecturile pentru școală și celebrele cărți cu desene – Jurnalul unui puști, seria Ninja, dar și volume îndrăgite – Harry Potter, Cronicile din Narnia, Matilda, etc.

Adolescenții au acces la literatura universală și cea română datorită unor cărți special dedicate lor. Literatura adaptată pentru copii, alături de primele romane de aventuri sau polițiste, sunt printre cele mai îndrăgite cărți la această vârstă. Autori celebri, ca Agatha Christie sau Jules Verne, Kipling sau Charles Dickens stau alături de autori români ca Slavici, Creangă, Caragiale sau Alecsandri, pentru ca elevii să își diversifice gusturile literare, să ia contact cu marile scrieri ale literaturii universale.

Fiecare carte citită este un prilej de îmbogățire a cunoștiințelor. Cărțile educative, cele folosite în activități extracurriculare sunt utilizate de cadrele didactice pentru a îmbunătăți predarea mai multor materii, nu doar limba română. Atlasele și dicționarele fac parte din universul școlar încă de timpuriu, pentru a trezi interesul studierii geografiei, istoriei, științelor naturii.

Nu în ultimul rând, cărțile în limba engleză sunt apreciate de părinți, profesori și elevi, iar cele mai îndrăgite titluri le găsești în oferta online de la grup DZC. Plăcerea de a citi în original Aventurile lui Tom Sawyer sau David Cooperfield înseamnă enorm pentru un elev pasionat de studiul limbii engleze. Oferta variată de cărți în engleză cuprinde titluri interesante, benzi desenate, povestiri și basme,cărți de aventuri, romane celebre repovestite la nivelul scolar.

Copiii sunt atrași de lectură și de cărți dacă li se pun la dispoziție titluri potrivite vârstei lor, ediții frumoase care le dezvoltă dorința de citit și curiozitatea pentru învățătură. Încă de la cea mai fragedă vârstă, o carte este cadoul ideal pentru un copil. Grup DZC te așteaptă să comanzi online, simplu și comod, cele mai interesante cărți pentru copilul tău.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2022 Grup Dzc