Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum
și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a
citi și a înțelege Politica de
Cookie, Politica de
Confidențialitate și Clauze și
Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și
condiții.
Ati simtit vreodata o durere sau o intepatura in bratul stang? • Furnicaturi in picioare sau in brate? • Ati avut senzatia de picioare grele? • Crampe? • Aveti hipertensiune? • Varice? • Cuperoza? • Aveti extremitatile reci? • Va simtiti obositi fara motiv? Daca raspundeti afirmativ la una sau mai multe dintre aceste intrebari, trebuie sa cititi aceasta carte.
Cuprins:
Cuvant inainte
Partea I - Colesterolul si sanatatea dvs Introducere la partea intai - De ce colesterelul nu mai trebuie sa va mai otraveasca existenta? Nu faceti ca Alain Urmati exemplul lui Jean-Yves Trageti singuri concluziile Sa cunoastem mai bine colesterolul Nu exista viata fara colesterol Bun sau rau, cum sa-I recunoastem? Cand celulele permit accesul colesterolului Interpretati-va analizele Un alt inamic Pentru a rezuma Ateroscleroza Inculparea colesterolului si circumstantele atenuante Placa de aterom Si consecintele sale Circulatia se face defectuos Peretele arterei cedeaza O artera se astupa Un proces reversibil Actionati impotriva trombozei Descoperita recent: substanta toxica agravanta Pentru a rezuma In cautarea vinovatilor Unanim acuzate: grasimile saturate Cand se amesteca si trigliceridele Stop kilogramelor prost plasate Valoarea energetica a alimentelor Sfarsitul unei protectii naturale Unde se gasesc grasimile saturate? Pentru a rezuma Factorii de risc asociati Hipertensiunea Tabagismul Excesul de alcool Stresu Diabetul Pentru a rezuma Regimuri si tratamente clasice greu de urmat si cu multe renuntari Restrictii putin prea severe Vanarea colesterolului alimentar, un cuvant de ordine controversat Colesterolul in alimente Medicamentele Rasinile Fibratii Statinele Acidul nicotinic Atentie Pentru a rezuma Alternativele naturiste, care va sunt deja cunoscute Da, unei dietetici bine gandite Fructele si legumele Cerealele si leguminoasele Carnea si produsele lactate Greselile care nu trebuie facute Pe latura dulciuri: cea mai buna alegere Sedentari, faceti miscare Cele mai bune arme anti-stres Gestionati-va bine emotiile Schimbati-va gandurile Treceti la actiune Relaxati-va muschii Mai incet cu cafeaua Pentru a rezuma
Partea a II a - Campionii luptei impotriva colesterolului Introducere - Ii asteptati de mult, iar oamenii de stiinta i-au descoperit. Depinde de dvs sa le dati o buna utilizare
Capitolul 1- Cele trei mari categorii de alimente protectoare Grasimi: cele bune, cele rele si cele amestecate Foie gras si rata in grasime dupa plac De ce nu trebuie consumate prea mult aceste uleiuri? Cum isi protejau artere le stramosii nostri, fara sa stie? Exceptionalii antioxidanti Ce ati zice de o salata de avocado cu crevete? Portocalii, galbene, rosii: legumele si fructele cu pigmenti protectori Cum poate fi neutralizata periculoasa Lp (a) sau una din virtutile vitaminei C Folositi si faceti chiar abuz de condimente si mirodenii. Marea revenire a fibrelor alimentare Faceti ca Eva: rontaiti un mar Fulgi de ovaz, la micul dejun Grupul de vitamine care face sa dispara homocisteina Pentru a dispune de vitamina B9, mancati legume verzi B 12 nu exista fara produsele animale Orez integral, banane, alune - surse importante de B6 Suplimentele alimentare cele mai performante Vitamine, oligoelemente si aminoacizi Vitamina E: pentru a va proteja mai bine Vitamina C: o suplimentare recomandata pentru fumatori Seleniul: ultrapretios si prea adesea absent. Cromul: putin cunoscut, dar de mare valoare L-arginina: aminoacid cu puteri formidabile Lisina: antiadezivul care va protejeaza peretii arteriali Diferite complemente cu eficienta sigura Acidul lipoic: antioxidantul universal Pentru a produce mai putin colesterol: scvalenul Bine cunoscuta drojdie de bere Un protector polivalent: germenii de grau Plante reputate impotriva colesterolului si a daunelor provocat de acesta Gingko biloba, pentru ameliorarea circulatiei sanguine Pentru capturarea colesterolului: pectina din mar Gugul: planta indiana, care reduce colesterolul si trigliceridele Pentru o mai buna evacuare a colesterolului: anghinarea Cele doua mari atuuri ale grepfruitului Lucerna, cu proprietati multiple larba-asinului (Oenothera) si limba-mielului (Borago officinalis) deosebit de pretiosul acid gamalinolenic Uleiul de masline: emblema alimentatiei sanatoase Uleiul de masline pe vremuri Maslinul, arbore mitic Aur lichid, o denumire potrivita Un remediu reputat Uleiul de masline in ziua de astazi O revenire in forta pe deplin justificata De ce uleiul de masline este o binefacere pentru arterele dvs.? Genialul acid oleic Un pur suc de fructe Celelalte binefaceri ale uleiului de masline Uleiul de masline si cancerul Acidul oleic si oasele Pentru diabetici Aliatul digestiei dvs Ce fel de ulei trebuie consumat si cat? Si, pentru a incheia, nu uitati de frunze
Lasa o intrebare si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt
afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că
informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna
ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că
nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe
site și cea a produsului livrat.
Pachetul a fost adaugat in cos!
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!
CONTACT
Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti