Cucina e catering
Cod produs: 9788853628916
Anul publicarii | 2021 |
Grup de varsta | 18 ani+ |
Abilitati dezvoltate | Invatarea |
Iti recomandam si
Descriere
Italiana 16 Unit presentano il lessico e le strutture linguistiche necessarie per lavorare nel campo della ristorazione dal ristorante alla cucina dagli utensili ai dialoghi tra ristoratore e cliente. Ampio spazio dato alle specifiche della cucina italiana e ai ersi metodi di cottura Numerose attivit di comprensione lessicali e di espansione orale e pratica.Specificatii
Brand | ELI |
Anul publicarii | 2021 |
Grup de varsta | 18 ani+ |
Abilitati dezvoltate | Invatarea |
Recenzii
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.