Cuptor convectie Hendi H90, 4 tavi 438x315 mm incluse, 2 elemente incalzire, 2 ventilatoare, termostat reglabil 50-300 gr C, timer 0-120 min, 2670 W, 595x595x(H)570 mm
Cod produs: 8711369227060
Alimentare | 220V |
Material | Inox |
Temperatura maxima C | 300 |
Tip produs | cuptor convectie |
Iti recomandam si
Descriere
Cuptor cu convectie H90 - cod 227060
- Cuptor cu convectie Hendi model H90. Solutia perfecta pentru restaurantele mici, unitatile de fast-food, pentru prepararea caserolelor, tartelor, legumelor coapte si a altor articole direct din cuptor, precum si pentru micile brutarii si magazinele care doresc sa îsi extinda oferta cu pâine proaspata si gustoasa.
- Dimensiunea redusa, alimentarea cu energie electrica de 230 V si consumul economic de energie electrica fac posibila instalarea lor aproape peste tot.
- Dispozitivul este extrem de usor de instalat si de utilizat.
Se poate achizitiona separat Tava Hendi, Inox, pentru cuptoarele H90 si H90S, 437x314x8 mm
Caracteristicile produsului:- Carcasa din otel inoxidabil, usa cu geam termorezistent
- Camera partial emailata, iluminare a camerei
- Încalzire cu doua încalzitoare, 2 ventilatoare
- Interval de temperatura: de la 50 ° C la 300 ° C
- Temporizator de la 0 la 120 de minute
- 2 ventilatoare performante
- Usa dubla de sticla atermica
- Pentru 4 foi 438x315 mm, distanta dintre sine 70 mm
- 4 tavi si o priza incluse
- Greutate: 38 kg
Avantaje:
Timer
Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.
Iluminare cuptor
Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.
Incalzire inferioara
Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.
Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.
Gatire cu ventilare
Alimentare la retea 220V.
Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.
Gatire mai rapida: Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente, acestea se vor gati cu aproximativ 25% mai rapid decat la coacerea conventionala.
Gatire uniforma: Cuptoarele conventionale pot avea zone fierbinti in functie de amplasarea elementilor de incalzire, insa ventilatorul din cuptorul cu convectie ajuta la uniformizarea temperaturii interioare prin distribuirea egala a aerului cald.
Rumenire mai frumoasa: Aerul dintr-un cuptor conventional poate deveni foarte umed datorita evaporarii lichidelor din alimente si unele mancaruri la cuptor se vor gati in aburi. Functia de convectie creeaza o atmosfera uscata care caramelizeaza zaharurile mult mai repede decat coacerea normala, astfel incat alimente cum ar fi carnurile sau legumele obtin o crusta mai frumoasa, ramand in acelasi timp umede si fragede in interior.
Economisesti energie: Datorita faptului ca mancarurile sunt gatite intr-un timp mai scurt si de obicei la o temperatura mai scazuta, un cuptor electric cu convectie este mai economic decat un cuptor conventional.
Utilizare in conditii de siguranta
Geamul usii este dublu pentru o siguranta sporita. Patru picioare anti-alunecare asigura o amplasare stabila a aparatului pe toate tipurile de suprafete.
Curatare usoara
Suprafata interioara a cuptorului este neteda si usor de curatat – peretii pot fi stersi numai cu o carpa umeda si vor fi perfect curati.
Specificatii
Brand | HENDI |
Alimentare | 220V |
Material | Inox |
Temperatura maxima C | 300 |
Tip produs | cuptor convectie |
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
VERIFICARE COLET
LIVRARE IN 24 H
POLITICA DE RETUR