Inapoi

Dr Oetker Mix pentru cozonac 677 g

Cod produs: 5941132026832
5
Brand
Dr. Oetker
Pentru Prajitura
Tip produs Crema pentru prajituri
Aroma Ciocolata
Culoare Maro
Vezi toate specificatiile
12.64 Lei
Nu este in Stoc
Lasa-ne mailul si te anuntam cand produsul intra inapoi in stoc
Completeaza adresa de email

Descriere

Cu nuca, cu ciocolata, cu rahat turcesc, stafide sau fructe confiate, cozonacul ramane “regele” din bucatarie, fiind un simbol al sarbatorilor fundamentale. Cozonacul este de fapt o paine mai speciala, avand o reteta veche ce a fost imbunatatita de fiecare tara in parte in timp. Romanii prefera cozonacul pufos si mult crescut, framantat cu drojdie, cu umplutura de ciocolata si nuci.

Desi este un desert foarte apreciat, acesta nu este intotdeauna usor de preparat, avand nevoie de multe framantari si in acelasi timp creandu-ne multe framantari...

De aceea Mixul pentru Cozonac fara framantari de la dr. Oetker este o solutie atunci cand vrei sa ai un rezultat sigur, iar modul de preparare nu necesita framantare - se prepara cu ajutorul mixerului.

Esti pregatita sa il incerci si tu?

1 Pregatire aluat
Se incalzeste laptele cu untul pana la topirea untului.

Intr-un vas pentru mixer se amesteca cu o lingura mixul pentru aluat si drojdia.

Se adauga amestecul de lapte cald si galbenusurile si se amesteca cu mixerul (cu spiralele) timp de 4 minute pana la omogenizare.

Aluatul obtinut se lasa la dospit intr-un loc cald aproximativ 1,5 ore (pana isi dubleaza volumul).

2 Pregatirea umpluturii
Intr-un vas se pun albusurile si se bat pana se obtine o consistenta de bezea.

Mixul pentru umplutura se adauga treptat si se amesteca cu lingura de jos in sus.

La final se adauga nuca macinata.

3 Umplerea si impletirea
Cand aluatul si-a dublat volumul se imparte in doua si se intind doua foi.

Fiecare foaie se umple cu compozitia de la pasul 2, se ruleaza, se impletesc si se asaza in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.

Cozonacul se lasa din nou la crescut intr-un loc cald timp de 30 de minute, pana creste din nou.

4 Coacerea
Se unge cu galbenus de ou si se coace la temperatura de 180 ͦ C, timp de 50-55 de minute.

Dupa preparare se obtine un cozonac de aproximativ 1,2 kg.

Specificatii

Pentru Prajitura
Brand Dr. Oetker
Tip produs Crema pentru prajituri
Aroma Ciocolata
Culoare Maro

Recenzii

5
1 review
5 stele ( 1)
4 stele ( 0)
3 stele ( 0)
2 stele ( 0)
1 stea ( 0)
0 review-uri
cu achizitie verificata
100%
note pozitive
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
  • Nana
    30-08-2021

    Recomand

    Un mix excelent, iese cozonacul delicios, si nu framanti. un produs ieftin si bun de la Maggi. Recomand

    Intrebari si raspunsuri

    Completeaza numele
    Completeaza adresa de email
    Completeaza intrebarea
    Lasa o intrebare si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns

    Informatii

    TRANSPORT GRATUIT

    La comenzi de peste 300 lei

    VERIFICARE COLET

    Deschiderea coletului la livrare

    LIVRARE IN 24 H

    Livrare la nivel national

    POLITICA DE RETUR

    Retur in termen de 30 zile

    Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.

    Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

    CONTACT

    Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
    Telefon 1 : 0769222200
    Telefon 2 : 0766424242
    © 2019 - 2024 Grup Dzc