Dulap pentru maturarea carnii, Dry aging, Hendi, 352L, 220-240V/170W, 595x710x(H)1720mm
Cod produs: 8711369204962
Material | Inox |
Putere W | 170 W |
Tensiune alimentare | 220 V |
Gaz Refrigerant | R600 |
Iti recomandam si
Descriere
Dulapul de maturare uscata HENDI ofera un mediu controlat de maturare a carnii, ceea ce duce la o carne exceptional de frageda si gustoasa.
Dulapul a fost proiectat pentru a recrea perfect microclimatul utilizat pentru maturarea traditionala, naturala.
In acelasi timp, tehnologia de ultima generatie permite un control constant asupra procesului prin mentinerea unei ventilatii constante, umiditate reglabila a aerului si sterilizare.
Corpul, cadrul usii si manerul usii sunt fabricate din otel inoxidabil AISI 304.
Usa fabricata din 2 straturi de sticla temperata colorata Low-E, care creste eficienta energetica prin blocarea luminii infrarosii si a razelor UV din exterior, impiedicand in acelasi timp transferul de caldura in interior. Incuietoarea usii este inclusa.
Recipient pentru apa distilata fabricat din ABS - apa distilata trebuie umpluta manual.
Notificare pe afisaj si alarma sonora pentru a avertiza atunci cand umiditatea este sub 15% pentru ca utilizatorul sa umple recipientul de apa.
Alarma care indica faptul ca usa este deschisa mai mult de 3,5 minute - protectie impotriva perturbarii necontrolate a conditiilor din camera.
In cabinet se afla:
- 3 rafturi,
- 1 tija de agatat,
- 3 carlige,
- tava pentru sare (sarea nu este inclusa),
toate elementele de mai sus sunt fabricate din otel inoxidabil AISI 304.
Lampa de sterilizare UVC incorporata pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a garanta un mediu sigur pentru carne; atunci cand usa este deschisa in timpul procesului de condimentare, bacteriile nu au posibilitatea de a se dezvolta.
Racire prin intermediul unui evaporator si al unui ventilator care asigura nivelul necesar de circulatie a aerului.
Lumini LED plasate pe ambele parti ale camerei si pe tavan.
Incarcare maxima pe raft: 30 kg.
Sarcina maxima per carlig: 25 kg.
Sarcina maxima a tijei de agatat: 50 kg.
Intervalul de temperatura: 1-25 °C.
Interval de umiditate reglabil: 60-85%.
Nivelul actual de umiditate este afisat pe panou.
Agent frigorific: R600a.
Specificatii
Brand | HENDI |
Material | Inox |
Putere W | 170 W |
Tensiune alimentare | 220 V |
Gaz Refrigerant | R600 |
Utilitate | CARNE |
Tip produs | Vitrina maturare carne |
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
VERIFICARE COLET
LIVRARE IN 24 H
POLITICA DE RETUR