Inapoi

Dulap pentru maturarea carnii, Dry aging, Hendi, 352L, 220-240V/170W, 595x710x(H)1720mm

Cod produs: 8711369204962
0
Brand
HENDI
Material Inox
Putere W 170 W
Tensiune alimentare 220 V
Gaz Refrigerant R600
Vezi toate specificatiile
13,321.21 Lei
In Stoc
Livrare estimata: Joi, 19 Dec. - Luni, 23 Dec.
Comanda prin

Descriere

Dulapul de maturare uscata HENDI ofera un mediu controlat de maturare a carnii, ceea ce duce la o carne exceptional de frageda si gustoasa.

Dulapul a fost proiectat pentru a recrea perfect microclimatul utilizat pentru maturarea traditionala, naturala.

In acelasi timp, tehnologia de ultima generatie permite un control constant asupra procesului prin mentinerea unei ventilatii constante, umiditate reglabila a aerului si sterilizare.

Corpul, cadrul usii si manerul usii sunt fabricate din otel inoxidabil AISI 304.

Usa fabricata din 2 straturi de sticla temperata colorata Low-E, care creste eficienta energetica prin blocarea luminii infrarosii si a razelor UV din exterior, impiedicand in acelasi timp transferul de caldura in interior. Incuietoarea usii este inclusa.

Recipient pentru apa distilata fabricat din ABS - apa distilata trebuie umpluta manual.

Notificare pe afisaj si alarma sonora pentru a avertiza atunci cand umiditatea este sub 15% pentru ca utilizatorul sa umple recipientul de apa.

Alarma care indica faptul ca usa este deschisa mai mult de 3,5 minute - protectie impotriva perturbarii necontrolate a conditiilor din camera.

In cabinet se afla:

- 3 rafturi,

- 1 tija de agatat,

- 3 carlige,

- tava pentru sare (sarea nu este inclusa),

toate elementele de mai sus sunt fabricate din otel inoxidabil AISI 304.

Lampa de sterilizare UVC incorporata pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a garanta un mediu sigur pentru carne; atunci cand usa este deschisa in timpul procesului de condimentare, bacteriile nu au posibilitatea de a se dezvolta.

Racire prin intermediul unui evaporator si al unui ventilator care asigura nivelul necesar de circulatie a aerului.

Lumini LED plasate pe ambele parti ale camerei si pe tavan.

Incarcare maxima pe raft: 30 kg.

Sarcina maxima per carlig: 25 kg.

Sarcina maxima a tijei de agatat: 50 kg.

Intervalul de temperatura: 1-25 °C.

Interval de umiditate reglabil: 60-85%.

Nivelul actual de umiditate este afisat pe panou.

Agent frigorific: R600a.

Specificatii

Brand HENDI
Material Inox
Putere W 170 W
Tensiune alimentare 220 V
Gaz Refrigerant R600
Utilitate CARNE
Tip produs Vitrina maturare carne

Recenzii

0
0 review-uri
5 stele ( 0)
4 stele ( 0)
3 stele ( 0)
2 stele ( 0)
1 stea ( 0)
0 review-uri
cu achizitie verificata
0%
note pozitive
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

    Intrebari si raspunsuri

    Completeaza numele
    Completeaza adresa de email
    Completeaza intrebarea
    Lasa o intrebare si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns

    Informatii

    TRANSPORT GRATUIT

    La comenzi de peste 300 lei

    VERIFICARE COLET

    Deschiderea coletului la livrare

    LIVRARE IN 24 H

    Livrare la nivel national

    POLITICA DE RETUR

    Retur in termen de 30 zile

    Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.

    Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

    CONTACT

    Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
    Telefon 1 : 0769222200
    Telefon 2 : 0766424242
    © 2019 - 2024 Grup Dzc