Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum
și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a
citi și a înțelege Politica de
Cookie, Politica de
Confidențialitate și Clauze și
Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și
condiții.
Mancarea ne insoteste toata viata. Poate tocmai de aceea ajunge sa aiba atat de multe nuante. Uneori este un prieten bun care ne alina care este acolo cand ne e greu. Alteori cand nu ne putem gestiona impulsurile in fata frigiderului sau a camarii cu dulciuri poate parea ca pune stapanire pe noi si ne controleaza. Mancarea este placere si emotie. Si ea ne poate fi prieten sau dusman ne aduce impreuna la aceeasi masa si ne tine in viata insa atunci cand o folosim pentru a acoperi goluri dureri sau pentru a ne satisface nevoi emotionale avem un prim semnal ca in interior ceva nu mai functioneaza asa cum ne-am dori. Aceasta carte invita cititorul sa priveasca in spatele cortinei sa cunoasca si sa inteleaga motivele supraalimentarii sa experimenteze si sa simta si abia apoi sa initieze schimbarea parcurgand o serie de pasi concreti si cel mai important sa o mentina. Ancuta Coman-Boldisteanu este psihoterapeut si fondator al proiectului Emotii in farfurie cu o experienta de peste sapte ani in lucrul cu persoanele care se confrunta cu dificultati in relatia cu mancarea si cu propriul corp fiind specializata in terapia traumei a atasamentului si in terapie relationala. Face parte din echipa de formatori a Institutului de Terapie Familiala si Practica Sistemica Areopagus din Timisoara si este autoarea cardurilor terapeutice Emotii in farfurie. De ce mananci cand mananci Cartea Ancutei Coman-Boldisteanu te poate calauzi in procesul tau de transformare emotionala in a-ti regasi siguranta de sine prin conectarea cu propriul corp. Totul pentru a te reintoarce asa cum spun paginile sale acasa. Domnica Petrovai psihoterapeuta CEO Mind Education fondatoarea Scolii pentru Cuplu si autoarea cartii Iubeste si fii iubit a. Aproape totul despre relatia de cuplu. ----- Imi amintesc de primul meu interviu de angajare. Dupa ce s-a incheiat si am simtit ca a fost bine ca sunt sanse mari sa fiu acceptata m-am oprit direct la shaormeria din coltul strazii. Am vrut sa ma recompensez. Am facut asta si dupa celelalte doua interviuri pentru acelasi post. Am fost acceptata. M-am recompensat din nou. Nu am stiut cum altfel sa traiesc bucuria la 22 de ani asa ca am mancat emotional. In randurile acestei carti vei putea descoperi cum poti sa traiesti bucuria autentica fara sa te afunzi in mancare dar si cum poti sa te bucuri de mancare fara sa o incarci cu vina si fara sa o consumi pe pilot automat. Ancuta Coman-Boldisteanu
Lasa o intrebare si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt
afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că
informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna
ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că
nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe
site și cea a produsului livrat.
Pachetul a fost adaugat in cos!
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!
CONTACT
Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti