Fructe si legume cu proprietati antiinflamatoare. Retete de preparare - Beverly Lynn Bennett
Cod produs: 9786066491068
Anul publicarii | 2019 |
Numar pagini | 128 |
Grup de varsta | 18 ani+ |
Limba | Romana |
Iti recomandam si
Descriere
Folositi-va de alimentatie pentru a controla inflamatia. Inflamatia este mecanismul de aparare al sistemului imunitar in actiune. Inflamatia acuta este un raspuns dezirabil la leziuni si infectii, dar infiamatia cronica, care poatc fi prezenta ani de zile fara simptome observabile, poate duce la probleme grave de sanatate, cum ar fi boala Alzheimerr, diabet, cancer si boli de inima. Beverly Lynn Bennett, chef vegan de renume, explica diferentele dintre infiamatia acuta si cea cronica, descrie amanuntit efectele lor specifice asupra sanatatii si subliniaza strategii simple in cadrul stilului de viata prin care se pot diminua ravagiile pe care le poate face infiamatia cronica. Regimul alimetar necorespunzator este principala cauza a infiamatiei cronice, asa ca alegerile pe care le faceti in privinta a ceea ce mancati pot aduce schimbari cruciale. Bennett identifica alimentele cele mai eficiente in protectia sanatatii - cele care contin concentratiile cele mai mari de fitochimice si alti nutrienti esentiali care lupta impotriva inflamatiei. Inarrnat cu multitudinea de retete delicioase si usor de preparat pe care autoarea ni le pune la dispozifie, veti putea sa includeti fara efort o mare varietate de alimente incarcate cu energie in meniul dumneavoastra zilnic.
Specificatii
Brand | MAST |
Anul publicarii | 2019 |
Numar pagini | 128 |
Grup de varsta | 18 ani+ |
Limba | Romana |
Tip coperta | Necartonata |
Gen | Sfaturi Practice |
Tip carte | Clasica |
Abilitati dezvoltate | Invatarea |
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
VERIFICARE COLET
LIVRARE IN 24 H
POLITICA DE RETUR