Managementul operatiunilor in hotelarie si restauratie - Gabriela Stanciulescu Cristina Micu
Cod produs: 9789731159591
Iti recomandam si
Descriere
Competentele profesionale pe care le ofera studierea cartii de fata sunt cunoasterea intelegerea si utilizarea teoriilor si metodelor de baza cu privire la industria ospitalitatii analiza sinteza si utilizarea informatiilor economice in vederea fundamentarii deciziilor in hotelarie si restauratie analiza si formularea de strategii si politici gasirea de solutii pentru probleme identificate in domeniul micilor si marilor afaceri conceperea si comercializarea de produse si servicii hoteliere si de restauratie atractive relationarea eficienta cu diferite categorii de institutii si organizatii in cea ce priveste dezvoltarea durabila. Competentele transversale sugerate de continutul cartii sunt coordonarea de echipe profesionale asumarea atribuirea si urmarirea indeplinirii responsabilitatilor specifice in domeniul ospitalitatii autoevaluarea nevoii de continuare a formarii profesionale diagnoza si autocontrolul invatarii fundamentarea si asumarea de strategii economice in conditii de responsabilitate si autonomie.Specificatii
Brand | C.H. Beck |
Anul publicarii | 2012 |
Recenzii
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.