Manual pentru calificare bucatar. An de completare - Cristian Dinca
Cod produs: 9789733035091
Anul publicarii | 2007 |
Numar pagini | 320 |
Limba | Romana |
Proprietati | Turism si alimentatie |
Iti recomandam si
Descriere
Realizata pentru domeniul Turism si alimentatie public, nivel 2 Calificarea: bucatar. I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism II. Promovarea produselor si serviciilor III. Evidenta operativa IV. Preparate culinare V. Estetica preparatelor culinare VI. Realizarea dietelor
Specificatii
Brand | Didactica si Pedagogica |
Anul publicarii | 2007 |
Numar pagini | 320 |
Limba | Romana |
Proprietati | Turism si alimentatie |
Tip coperta | Necartonata |
Format | 165 x 235 mm |
Gen | Turism si alimentatie |
Tip carte | Didactica |
Abilitati dezvoltate | Invatarea |
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
VERIFICARE COLET
LIVRARE IN 24 H
POLITICA DE RETUR