Manual pentru specializarea de cofetar-patiser. An de completare - Cristian Dinca
Cod produs: 9789733035077
Anul publicarii | 2008 |
Numar pagini | 304 |
Greutate | 0.200 kg |
Grup de varsta | 15 - 18 ani |
Iti recomandam si
Descriere
Realizata pentru domeniul Turism si alimentatie public, nivel 2. I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism II. Promovarea produselor si serviciilor III. Evidenta operativa IV. Produse de patiserie V. Produse de cofetarie VI. Estetica produselor de cofetarie si patiserie.
Specificatii
Brand | Didactica si Pedagogica |
Anul publicarii | 2008 |
Numar pagini | 304 |
Greutate | 0.200 kg |
Grup de varsta | 15 - 18 ani |
Limba | Romana |
Proprietati | Turism si alimentatie |
Tip coperta | Necartonata |
Format | 165 x 235 mm |
Gen | Turism si alimentatie |
Tip carte | Manual |
Abilitati dezvoltate | Invatarea |
Recenzii
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.