Manual pentru specializarea de cofetar-patiser. An de completare - Cristian Dinca
Cod produs: 9789733035077
Anul publicarii | 2008 |
Numar pagini | 304 |
Greutate | 0.200 kg |
Grup de varsta | 15 - 18 ani |
Iti recomandam si
Descriere
Realizata pentru domeniul Turism si alimentatie public, nivel 2. I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism II. Promovarea produselor si serviciilor III. Evidenta operativa IV. Produse de patiserie V. Produse de cofetarie VI. Estetica produselor de cofetarie si patiserie.
Specificatii
Brand | Didactica si Pedagogica |
Anul publicarii | 2008 |
Numar pagini | 304 |
Greutate | 0.200 kg |
Grup de varsta | 15 - 18 ani |
Limba | Romana |
Proprietati | Turism si alimentatie |
Tip coperta | Necartonata |
Format | 165 x 235 mm |
Gen | Turism si alimentatie |
Tip carte | Manual |
Abilitati dezvoltate | Invatarea |
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
VERIFICARE COLET
LIVRARE IN 24 H
POLITICA DE RETUR