Medalioane

12 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
12.65 Lei
 
 
3.71 Lei
 
 
3.99 Lei
 
 
3.70 Lei
 
 
4.00 Lei
 
 
4.80 Lei
 
 
13.83 Lei
 
 
11.50 Lei

Medalioanele de catei sunt unele dintre cele mai cautate accesorii, fiind utilizate atat pentru a decora cainele si a il asorta eventual cu vestimentatia stapanului, dar si pentru a semnala in cazul unei eventuale pierderi, faptul ca animalul de companie are stapan si pentru a transmite datele de contact ale acestuia. Sunt numeroase tipuri de medalioane pentru caini pe care le poti utiliza, iar in magazinul nostru online te asteptam cu cele mai interesante modele de medalion pentru caini pe care sa le utilizezi pentru cainele tau.

Medalioane catei – avantaje

Medalioanele pentru caini si catei vin cu o serie de avantaje considerabile, de care orice proprietar de caine ar trebui sa tina cont. In primul rand, medalioanele pentru caini ofera stapanului posibilitatea de a face publice date precum adresa de mail, numele cainelui, numele veterinarului cainelui sau numarul de telefon. In momentul in care animalul de companie se pierde, persoanele care vor vedea aceste date pot contacta proprietarul atunci cand gasesc cainele pentru ca acesta sa se intoarca mai usor acasa. Acesta este unul dintre cele mai comune motive pentru care sunt utilizate si cumparate medalioane catei.

Medalioane pentru caini – cele mai comune tipuri de medalioane

Exista mai multe tipuri de medalioane pentru caini pe care le poti utiliza pentru cainele tau. Aceste medalioane sunt vazute atat ca obiecte decorative si accesorii, cat si ca produse de siguranta. Cele mai multe medalioane pentru caini sunt metalice, acestea fiind de altfel si cele mai recomandate. Ulterior, dupa ce medalionul pentru caini a fost cumparat, proprietarul poate merge la orice centru de personalizare pentru a grava pe suprafata medalionului numarul de telefon si alte informatii. In acest sens, se recomanda cumpararea unor medalioane pentru caini care sa fie suficient de mari pentru a putea gazdui toate aceste informatii.

De asemenea, medalioanele pentru caini pot fi alese si in scopuri decorative. In acest caz, pe langa suprafata suficient de mare care sa permita inregistrarea informatiilor, medalioanele pot veni in culori variate si modele cat mai interesante astfel incat cainele sa aiba aspectul dorit. Foarte multi proprietari de caini opteaza pentru medalioane in culori similare cu cele din tinuta lor.

Medalioane pentru caini cu efecte speciale

O alta gama interesanta de medalion pentru caini este reprezentata de medalioanele cu efecte speciale. Aceste medalioane cu efecte speciale pot fi medalioanele reflectorizante, medalioanele cu leduri si beculete sau chiar medalioanele cu GPS inclus. Medalioanele reflectorizante te vor ajuta sa iti vezi cainele in intuneric si sa iti dai seama ce face. Aceste medalioane sunt extrem de utile inclusiv pentru antrenamentul pe timp de noapte. Medalioanele cu beculete au acelasi rol, insa este foarte important sa fie astfel pozitionate incat luminitele sa nu afecteze ochii cainelui si sa nu il deranjeze. Un astfel de medalion va atrage intotdeauna atentia si admiratia tuturor persoanelor din jur. Medalioanele cu GPS inclus nu sunt insa recomandate, nefiind cele mai eficiente. Deoarece medalionul este prins printr-un sistem cu zale de cele mai multe ori de zgarda cainelui, acest tip de medalion catei se poate desprinde cu usurinta, deci poti pierde cu usurinta dispozitivul GPS. In cazul in care vrei sa utilizezi un astfel de dispozitiv pentru a iti localiza cainele, cea mai buna solutie este aceea de a apela la un GPS inclus in zgarda pentru ca aceasta este mult mai greu de indepartat.

Promotii medalioane caini disponibile online

Te asteptam cu promotii medalioane caini disponibile online pe care sa le utilizezi atunci cand vrei sa cumperi un medalion cainelui tau. Toate produsele din magazinul nostru online sunt realizate din materiale de foarte buna calitate si au un sistem de prindere sigur, astfel incat sa poti pastra cat mai mult medalonul pentru cainele tau, fara sa iti faci griji ca acesta il va pierde. Totodata, cumparand medalioane caini cu discount iti va fi mult mai usor sa ii creezi cainelui tau o adevarata colectie de medalioane pe care sa o utilizezi atunci cand il scoti la plimbare. Medalioanele din magazinul nostru online sunt usor de personalizat si de gravat, astfel incat sa poti oferi toate informatiile pe care le consideri necesare in momentul in care cainele tau se pierde. Te asteptam cu o oferta vasta de medalioane pentru caini si catei.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc