Inapoi

Retete vegane fara gluten si cu un continut redus de glucide fermentate - Angela Poch

Cod produs: 9786060871507
40.00 Lei
In Stoc
Livrare estimata: Joi, 02 Mai. - Marti, 07 Mai.
Comanda prin

Descriere

O alimentaţie cu un conţinut redus de glucide fermentabile este deja do­vedită eficientă în cazul sindromului de colon iritabil. Această carte este o colecţie de reţete din cele pe care le foloseşte însăşi autoarea. Ea nu este un ghid alimentar pentru persoanele cu această afecţiune. De aceea, este nevoie de o înţelegere a acestui tip de alimentaţie înainte de a încerca să-l urmezi. Notă: Cartea are 98% din reţete vegane. Există însă şi reţete în care se folosesc ouă. Am inclus, de asemenea, nişte sfaturi şi o reţetă pentru non-vegetarieni, pentru a-i ajuta pe cei care nu mănâncă doar vegan. Angela Poch a descoperit că alimentaţia pe bază de plante i-a ameliorat sindromul de colon iritabil, lucru care a determinat-o să devină mai întâi vegetariană, apoi vegană, acum fiind flexitariană. Cu 13 cărţi de reţete publicate, 35 de ani de experienţă în gătit, o diplomă de la Universitatea Top Chef şi o diplomă în nutriţie, ea nu doar că ştie cum să gătească delicios, dar ştie şi cum să mănânci bine pentru a fi sănătos. Peste 10 000 de persoane au urmat cursurile ei on-line şi a publicat 5 cărţi despre sănătate din perspectiva alimentaţiei bazate pe plante. Angela este, de ase­menea, consilier şi trainer personal specializat în nu­triţie bazată pe plante, sănătate şi wellness, sănătate spirituală şi stil de viaţă sănătos. Lipie din quinoa Moale, frumos aromata, texturata si usor de facut. Ingrediente: • 2 cesti faina de quinoa • 1 lingurlta sare • 1 lingurita mix Italienesc de ierburi, p. 10, optional • 1 1/2 ceasca apa Indicatii: Se preincalzeste cuptorul la temperatura de 190 grade C. Se amesteca ingredientele uscate. Se adauga treptat apa si se amesteca pana se formeaza un aluat omogen. Se acopera cu folie de plastic si se lasa 5 minute. Se intind doua foi de copt. Cu mainile umezite, se imparte aluatul in 6. Se ia o portie din aluat se face o bila, se preseaza pe foaia de copt pana la grosimea dorita (aproximativ 6 cm). Se repeta operatia pentru restul de aluat. Se coace 10 minute, dupa care se intoarce pe partea cealalta pentru inca 10 minute. Cand se rumeneste, se scoate de la cuptor si se lasa la racit pe un grilaj metalic. Umeziti-va mainile pentru a preveni lipirea aluatului. CUPRINS: Substituenti & paste Paine sl altele Idei pentru micul dejun Chiftele, aperitive & altele Paste, orez sl altele Supe, salate sl legume Deserturi sl altele Anexa Index

Specificatii

Brand Viata si sanatate
Anul publicarii 2022
Numar pagini 124

Recenzii

0
0 review-uri
5 stele ( 0)
4 stele ( 0)
3 stele ( 0)
2 stele ( 0)
1 stea ( 0)
0 review-uri
cu achizitie verificata
0%
note pozitive
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

    Intrebari si raspunsuri

    Completeaza numele
    Completeaza adresa de email
    Completeaza intrebarea
    Lasa o intrebare si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns

    Informatii

    TRANSPORT GRATUIT

    La comenzi de peste 300 lei

    VERIFICARE COLET

    Deschiderea coletului la livrare

    LIVRARE IN 24 H

    Livrare la nivel national

    POLITICA DE RETUR

    Retur in termen de 30 zile

    Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.

    Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

    CONTACT

    Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
    Telefon 1 : 0769222200
    Telefon 2 : 0766424242
    © 2019 - 2024 Grup Dzc