Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum
și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a
citi și a înțelege Politica de
Cookie, Politica de
Confidențialitate și Clauze și
Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și
condiții.
Pentru mine, viata in bucatarie e o lunga poveste de dragoste, cu momente deopotriva sublime si ridicole. Dar, ca in orice poveste de dragoste, cand privesti inapoi iti amintesti cel mai bine momentele fericite – ce te-a cucerit, ce te-a atras din prima clipa si ce te-a facut sa tanjesti dupa mai mult. Sper sa-l pot face pe cititor sa simta gustul acestor lucruri si timpuri. Nu am regretat niciodata intorsatura neasteptata care m-a aruncat in universul restaurantelor. Si sunt convins ca trebuie sa-ti asumi anumite riscuri daca vrei sa gatesti si sa mananci bine. Indiferent daca a fost vorba despre branza Stilton nepasteurizata, de stridii crude sau de colaborarea cu niste „asociati” din lumea crimei organizate, pentru mine mancarea a insemnat intotdeauna o aventura.
Anthony Bourdain
Necrutator fata de apetitul orisicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect si predicat ceea ce se intampla in spatele usilor de la bucatarie. Atitudinea nemiloasa, caracteristica lui Anthony, se regaseste si in aceasta carte delicios de haioasa si socant de incantatoare, una care ii va fascina atat pe gurmanzi, cat si pe cei insensibili la arta culinara. De la prima stridie gatita in Gironde, Franta, pana la umila pozitie de spalator de vase intr-un restaurant din Provincetown (unde asista pentru prima oara la adevaratele placeri ale unui bucatar sef); de la bucataria restaurantului Rainbow Room din Rockefeller Center pana la traficantii de droguri din East Village, de la Tokio la Paris si inapoi la New York, povestile culinare ale lui Bourdain sunt pline de pasiune si imprevizibil. Kitchen Confidential va va face sa salivati de pofta si sa radeti tinandu-va cu mainile de burta.
Cu inteligenta si rautate in cantitati egale, Bourdain realizeaza un lucru de neconceput: dezvaluie secrete ale meseriei, pe care atat bucatarii, cat si patronii de restaurante se tem sa le astearna pe hartie. Restaurant Business Magazine
Anthony Bourdain este autorul romanelor Bone in the Throat (2000) si Gone Bamboo (2000). Kitchen Confidential este prima sa carte de nonfictiune, una in care ne dezvaluie secretele meseriei de chef in marile restaurante ale lumii.
A fost chef la Brasserie Les Halles in New York si gazda celui mai popular show gastronomic de televiziune, No Reservations, difuzat pe postul Travel Channel. Pentru show-ul Parts Unknown, difuzat de CNN, a primit cinci Premii Emmy si Premiul Peabody.
Lasa o intrebare si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt
afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că
informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna
ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că
nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe
site și cea a produsului livrat.
Pachetul a fost adaugat in cos!
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!
CONTACT
Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti