Inapoi

Arta bucatariei sovietice. O poveste despre mancare si nostalgie - Anya Von Bremzen

Cod produs: 9786065887688
0
Brand
Curtea Veche
Anul publicarii 2014
Numar pagini 336
Greutate 0.4 kg
Limba Romana
Vezi toate specificatiile
PRP: 65.00 Lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
45.50 Lei
In Stoc
Livrare estimata: Miercuri, 24 Apr. - Joi, 25 Apr.
Comanda prin

Descriere

Deschizand usa bucatariei sale, Anya von Bremzen reuseste sa se intoarca in propriul trecut, cand comunismul se servea uneori cu porumb si caviar, alteori cu paine goala si gloante. Desi, la o prima vedere, pare a fi vorba despre o colectie de retete traditionale, Arta bucatariei sovietice isi dovedeste valoarea memorialistica in momentul in care scriitoarea incepe sa asocieze diversele perioade istorice (razboiul civil, comunismul) cu anumite feluri de mancare. Astfel, placinta lui Lenin sau painea de malai pentru Hrusciov devin metafore pentru starea statului sovietic, iar arta de a gati se confunda cu aceea de a povesti.

„Von Bremzen stie cum sa spuna o poveste - e incisiva, amuzanta, mereu prezenta.“
Chicago Tribune

„Este privirea dulce-amara a unei inimi sensibile, indreptata - prin mancare - asupra istoriei sovietice.“
Los Angeles Times

„O saga despre cum e sa cresti intr-un stat-superputere, intotdeauna la limita infometarii… e vie si sfasietoare.“
Time

„Geniala… O biografie cu suflet si o reflexie a culturii sovietice (si a celei americane).“
Philadelphia Inquirer

ANYA VON BREMZEN a crescut in Moscova, unde canta la pian, facea bisnita la scoala cu guma de mestecat Juicy Fruit si juca in filme sovietice. In Statele Unite, dupa ce a obtinut o diploma de master la Juilliard School, a devenit una dintre cele mai apreciate scriitoare pe teme culinare din generatia ei: castigatoare a trei premii James Beard; editor colaborator la revista Travel + Leisure; autoare a cinci carti de bucate intampinate cu entuziasm, printre care The New Spanish Table, The Greatest Dishes: Around the World in 80 Recipes si Please to the Table: The Russian Cookbook (in colaborare cu John Welchman). Anya colaboreaza constant la Food& Wine si Saveur si a scris pentru The New Yorker, Departures si Los Angeles Times. Articolele publicate in reviste au fost incluse in cateva dintre cele mai bune antologii Best Food Writing. Anya von Bremzen vorbeste curent patru limbi, traieste in Queens, New York, si are un apartament in Istanbul.

Specificatii

Brand Curtea Veche
Anul publicarii 2014
Numar pagini 336
Greutate 0.4 kg
Limba Romana
Gen Gastronomie

Recenzii

0
0 review-uri
5 stele ( 0)
4 stele ( 0)
3 stele ( 0)
2 stele ( 0)
1 stea ( 0)
0 review-uri
cu achizitie verificata
0%
note pozitive
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

    Intrebari si raspunsuri

    Completeaza numele
    Completeaza adresa de email
    Completeaza intrebarea
    Lasa o intrebare si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns

    Informatii

    TRANSPORT GRATUIT

    La comenzi de peste 300 lei

    VERIFICARE COLET

    Deschiderea coletului la livrare

    LIVRARE IN 24 H

    Livrare la nivel national

    POLITICA DE RETUR

    Retur in termen de 30 zile

    Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.

    Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

    CONTACT

    Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
    Telefon 1 : 0769222200
    Telefon 2 : 0766424242
    © 2019 - 2024 Grup Dzc