Cultura sfeclei - M. Constantinescu
Cod produs: 9786066490276

Iti recomandam si
Descriere
Consumul mondial de zahar este asigurat in proportie covarsitoare de trestia de zahar si de sfecla de zahar.
Daca trestia de zahar care detine suprematia, nu intalneste conditii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob, sfecla de zahar detine un areal favorizant extrem de extins atat in emisfera nordica cat si in cea sudica.
In perspectiva din ce in ce mai conturata, a cresterii cererii de biocarburanti la nivel mondial, sfecla de zahar detine avantajul suficientei unei tehnologii extrem de simple in vederea obtinerii de alcool etilic (folosit direct drept combustibil).
Cresterea cererii de biocarburanti va atrage dupa sine extinderea suprafetelor cultivate cu sfecla.
Specificatii
Brand | MAST |
Anul publicarii | 2013 |
Numar pagini | 109 |
Limba | Romana |
Gen | Sfaturi Practice |
Recenzii
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.