Pachet Cum sa combati cancerul prin alimentatie, autor Richard Beliveau & Denis Gingras
Cod produs: 6835
Iti recomandam si
Descriere
Pachet Cum sa combati cancerul prin alimentatie, autor Richard Beliveau
Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul (Richard Beliveau)
Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul
S-a vandut in peste 200. 000 de exemplare numai in Canada si a declansat o revolutie profunda in intelegerea noastra asupra alimentelor cu proprietati anti-cancer. Retetele cuprinse in interiorul acestei carti sunt alese cu multa atentie si diversificate intr-un mod ingenios astfel incat sa raspunda pe deplin si nevoilor unei diete vegetariene. Ingredientele sunt usor de gasit, iar acest lucru este cu adevarat minunat! Cu usurinta poti dobandi un lucru atat de valoros: starea ta de bine! Este mai mult decat o carte; este un izvor de informatii folositoare si competente care te ajuta nu doar sa previi aparitia cancerului sau sa ii stopezi evolutia, ci si sa iti dobandesti sanatatea perfecta!
Detalii referitoare la cartea de fata
Alimente care combat cancerul este un instrument de nepretuit, un tezaur de idei si sfaturi utile pentru a ne ingriji mai bine sanatatea. Acum, cu Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul, in acest tezaur vine sa se adauge principiul placerii…
Cartea pe care o aveti dinainte este rezultatul eforturilor unor oameni de a crea o retea de cunostinte referitoare la prevenirea canceului. Pentru prima data, sunt aduse laolalta zone de expertiza diverse si complementare, pentru mai buna informare a publicului cititor. Combinandu-si stiinta cu cea a cercetatorilor si nutritionistilor care activeaza in domeniul cancerului, expertii culinari au inteles si mai bine importanta fructelor, legumelor, cerealelor integrale si grasimilor „bune”, si au venit cu idei pentru a integra mai bine aceste produse si principii in arta si munca lor. In acelasi timp, participarea unor maestri bucatari cu aptitudini remarcabile in arta prepararii mancarurilor, care stiu sa puna in valoare calitatile subtile ale alimentelor, le-a permis cercetatorilor sa realizeze o colectie de retete delicioase, originale si benefice pentru sanatate si totodata sa se adreseze unui public vast de incepatori intr-ale bucatariei, dar carora le place sa manance bine.
Intr-un limbaj simplu, cartea de fata ne ofera concepte pretioase care, in mod normal, circula doar in cercul restrans al cercetatorilor si specialistilor in medicina. Dar publicul are, fara indoiala, nevoie de acest gen de informatii, care le permit oamenilor sa preia controlul asupra propriilor vieti. O desfatare pentru ochi si, in curand, o desfatare pentru papilele gustative, prezenta carte isi va gasi cu siguranta locul in casele si bucatariile noastre, devenind subiect de conversatie si invatandu-ne sa gatim bucate deopotriva gustoase si sanatoase.
Raspandirea ingrijoratoare a cancerului
Cancerul este intr-o continua raspandire in societatea noastra. Din 1987, numarul cazurilor anuale de cancer a crescut cu 54, 4%, incidenta cancerului mamar inregistrand o crestere de 58, 5%, in timp ce numarul cazurilor de cancer la prostata a sporit ingrijorator, cu 121, 5%. Desi aceste statistici pot fi explicate in parte prin imbatranirea populatiei, trebuie sa constientizam ca alegerile privind mediul si modul de viata sunt indisolubil legate de aceste cifre dramatice. Ce trebuie sa invatam de aici e ca putem intr-adevar sa schimbam aceasta stare de lucruri. Cancerul poate fi prevenit in proportie de peste 30%. Numai de noi depinde sa luam masurile adecvate! Cancer Research Society lupta in prima linie, investind in aceste cercetari prin Environment-Cancer Fund (ECF), care isi propune sa finanteze si alte proiecte ce studiaza legatura dintre modul in care traim si aparitia cancerului… Pentru ca e mai usor sa previi decat sa tratezi!
Cum prevenim si tratam cancerul prin dieta?
Prevenirea cancerului poate fi realizata daca facem schimbari simple, modificandu-ne obiceiuri de viata care au un impact asupra sanatatii. Afinele, rachitelele, semintele de in, varza si ceaiul verde au revenit in centrul atentiei pentru a ne imbogati mesele. Lor le adaugam astazi ciupercile, plantele aromatice si multe alte alimente cu virtuti nebanuite pana acum. Despre cele mai sanatoase alimente si proprietatile lor anti-cancer vorbeste primul volum, Alimente care combat cancerul. Asadar ceea ce ne lipseste in momentul de fata sunt sfaturile concrete despre cum sa includem in dieta noastra fructele, legumele, plantele si ceaiurile bogate in substante anti-cancer, iar retetele pe pasi simpli si clari ale celor mai sanatoase mancaruri sunt revelate acum in Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul!Aceste mese sunt indispensabile mai ales atunci cand s-a identificat instalarea unei tumori! Este o iluzie desarta ideea ca tratamentele medicale conventionale vor salva pe cineva de cancer daca nu se respecta in acelasi timp si un regim alimentar adecvat! Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul este exact cartea care contine cele mai potrivite retete atat pentru oamenii care vor sa previna aparitia acestei boli, cat si pentru cei care au fost deja diagnosticati bolnavi de cancer!
Pofta buna!
Alimente care combat cancerul (Richard Beliveau)
Secrete esentiale care te vindeca de cancer!
Descoperiri stiintifice de ultima ora iti arata cum hrana zilnica te vindeca sau te imbolnaveste de cancer. Invata acum sa faci diferenta si vei sti cum sa-ti mentii sau sa-ti recapeti sanatatea.
Tu stiai…? Conform studiilor si cercetarilor stiintifice realizate reiese faptul ca toti oamenii risca in permanenta sa se imbolnaveasca de cancer si chiar majoritatea dintre noi avem ascunse in tesuturi celule transformate precanceroase care au nevoie doar de niste conditii favorabile pentru a se dezvolta in cancer!
In fiecare an pe Glob 10 milioane de oameni se imbolnavesc de cancer si 7 milioane dintre ei mor. Iar situatia la scara mondiala nu devine mai roz, de vreme ce se estimeaza ca, odata cu imbatranirea progresiva a populatiei, vor fi diagnosticate anual peste 15 milioane de cazuri noi. Pentru a intelege amploarea acestei tragedii imagineaza-ti ca la stirile de seara s-ar anunta in fiecare zi prabusirea fara supravietuitori a patru avioane Boeing 747 pline sau de trei ori pe saptamana numarul victimelor de la distrugerea Turnurilor Gemene ale World Trade Center din New York…
O carte scrisa pe intelesul tuturor intr-un stil concis si placut. O lectura esentiala pentru toti cei interesati de cancer. Statistici uimitoare ce demonstreaza rolul alimentatiei in cazurile de imbolnavire atat in tarile sarace, cat si in cele foarte dezvoltate. O intelegere fundamentala asupra personalitatii si motivatiei de formare si raspandire a cancerului. Care sunt punctele lui forte? Dar cele slabe? Mituri negative despre fructe si legume pe care autorii cartii le demonteaza cu ajutorul dovezilor stiintifice.
Unele carti sunt menite sa aiba un loc in biblioteca, altele sa fie citite… dar o carte precum Alimente care combat cancerul este menita sa salveze milioane de vieti, inclusiv pe a ta. Tu ce alegi?
Nu este nimic extravagant sau revolutionar in informatiile cuprinse in cartea Alimente care combat cancerul. Sunt lucruri esentiale care au puterea sa te vindece si sa-ti redea sanatatea. Adoptand o dieta bazata pe alimente bogate in molecule anticancer iti formezi un obicei care te va proteja de mai multe boli, nu doar de cancer.
Vrei sa intri si tu in statistica mortii sau sa fii un supravietuitor?
Vrei sa previi sau sa te vindeci de aceasta boala ca sa te poti concentra asupra lucrurilor care conteaza in viata ta? Acum poti. Natura detine secrete care au o forta imensa de vindecare. Omul nu a descoperit decat cateva, dar stiinta reuseste sa mai ridice un colt al valului. Cercetari stiintifice de ultima ora scot la lumina o alternativa super puternica pentru prevenirea si tratarea cancerului descoperita de catre biochimistii Richard Béliveau si Denis Gingras (care fac o munca de exceptie in cadrul Laboratorului de Medicina Moleculara al Spitalului UQAM-Sainte-Justine, Centrul de Cancerologie Charles-Bruneau). Este vorba despre terapia cu molecule antiangiogenetice sau altfel numite molecule anticancer (prezente in mod natural in anumite fructe, legume si plante) care stopeaza dezvoltarea tumorilor canceroase si conduc organismul catre autovindecare. Terapia cu molecule antiangiogenetice este 100% benefica si eficienta. Ce este atat de special la unele dintre alimente incat au o influenta atat de dramatica asupra posibilitatilor de vindecare a cancerului? Afla exact care sunt secretele din compozitia anumitor legume, fructe si plante din cartea Alimente care combat cancerul, scrisa de Richard Béliveau si Denis Gingras.
Unele fructe, legume si plante pot fi daunatoare in anumite conditii, iar altele te pot vindeca de cancer
Oamenii au tot primit sfaturi legate de consumul zilnic de fructe si legume, dar adevarul este ca, in ceea ce priveste problema cancerului, doar unele dintre acestea sunt bogate in molecule anticancer, in timp ce altele nu contin deloc aceste elemente. Dimpotriva, numeroase studii arata chiar ca anumite fructe, legume si plante au in componenta lor substante care pot fi nocive in anumite conditii. Asadar, este foarte important sa stim precis care alimente contin in compozitia lor moleculele anticancer. Includerea lor in dieta ta reprezinta probabil cea mai puternica arma de care dispui pentru prevenirea si tratarea cancerului.
In mod special, aceasta carte este prima care vorbeste despre modul in care angiogeneza tumorala (dezvoltarea de noi vase de sange care hranesc celulele canceroase) poate fi inhibata cu ajutorul factorilor dietetici. Laboratorul doctorului Béliveau din Montreal a initiat metode moderne pentru a studia legaturile dintre dieta si angiogeneza intr-un mod sistematic si cuprinzator – doctorul Béliveau este cu adevarat unul dintre vizionarii inovatori ai noii stiinte a alimentatiei. In timp ce companiile biotehnologice sunt ocupate sa creeze droguri sintetice pentru a invinge cancerul, cititorii acestei carti vor afla concepte noi in legatura cu modul in care obisnuintele noastre alimentare pot influenta si suprima dezvoltarea tumorilor. Pe masura ce medicina secolului al XXI-lea dezleaga misterele bolii, unele dintre remediile pentru cancer s-ar putea afla in alimentatia noastra.
Alimente care combat cancerul este superb ilustrata si scrisa de doi dintre cei mai inovatori oameni de stiinta din zilele noastre, oferind cititorilor o perspectiva privind sanatatea si o reteta care pot fi gasite nu la spital si farmacie, ci in piata si bucatarie. (Dr. William W. Li despre Alimente care combat cancerul, presedinte si director medical, Fundatia Angiogeneza, Cambridge, Massachusetts, SUA).
Richard Béliveau si Denis Gingras rastoarna perceptia generala asupra cancerului
Sa combati aceasta boala nu inseamna doar sa distrugi tumorile instalate deja in organism, ci si sa impiedici dezvoltarea tumorilor mai mici dupa ce pericolul principal a fost indepartat. Sfaturi despre o dieta echilibrata sunt oferite din ce in ce mai des, dar autorii cartii Alimente care combat cancerul dezvaluie cum anumite fructe, legume si plante considerate obisnuite, aparent lipsite de importanta, contin molecule extrem de puternice care actioneaza chiar la radacina tumorilor canceroase, impiedicandu-le sa se dezvolte si reinstaland armonios starea de sanatate.
Desi trecuta cu vederea, terapia cu alimente care au proprietati anticancer reprezinta o metoda super eficienta de vindecare a cancerului si de prevenire a reaparitiei lui. Consumul regulat de alimente ce contin molecule antiangiogenetice ii pune la adapost si pe cei care doresc sa se tina departe de aceasta boala de cele mai multe ori fatala. Ce este atat de special la unele dintre alimente incat au o influenta atat de dramatica asupra posibilitatilor de vindecare a cancerului? Cei doi cercetatori din cadrul Laboratorului de Medicina Moleculara al Spitalului UQAM-Sainte-Justine, Centrul de Cancerologie Charles-Bruneau explica in mod clar, din punct de vedere stiintific, raspunsul la aceasta intrebare.
Acum ca stim despre proprietatile benefice pentru sanatate ale ceaiului verde, ale ciocalatei cu peste 70% cacao sau ale vinului rosu, este foarte important in lupta impotriva cancerului sa invatam si cum sa includem aceste alimente in dieta noastra zilnica, adica cum sa le gatim. Este binecunoscut faptul ca unele obiceiuri de preparare a mancarurilor sunt in mod deosebit nocive si contribuie la degradarea starii noastre de sanatate. Anticipand aceasta dilema (cum este bine sa gatim alimentele bogate in compusi anticancer), autorii Richard Beliveau si Denis Gingras au facut inca o data echipa si au adus la lumina cartea Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul. Acest al doilea volum este in curs de aparitie la Editura VIDIA.
Specificatii
Brand | Vidia |
Anul publicarii | 2011 |
Numar pagini | 488 |
Limba | Romana |
Format | 205 x 205 mm |
Gen | Sfaturi Practice |
Recenzii
Intrebari si raspunsuri
Informatii
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 300 lei
VERIFICARE COLET
Deschiderea coletului la livrare
LIVRARE IN 24 H
Livrare la nivel national
POLITICA DE RETUR
Retur in termen de 30 zile
Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.