Inapoi

Ritz si Escoffier. Hotelierul maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux - Luke Barr

Cod produs: 9786060883937
0
Brand
Corint
Anul publicarii 2023
Numar pagini 304
Format 130x200
Vezi toate specificatiile
PRP: 74.50 Lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59.60 Lei
In Stoc
Livrare estimata: Miercuri, 09 Apr. - Joi, 10 Apr.
Comanda prin

Descriere

Best Cookbooks and Food Books 2018 conform Huffington Post Cea mai buna carte de non-fictiune 2018 potrivit The Los Angeles Public Library In aceasta carte care abunda in scandaluri si povesti despre opulenta Luke Barr ii poarta pe cititori intr-o calatorie in timp in Londra si Parisul de la cumpana secolelor XIX XX. Din paginile volumului veti afla cum ilustrul hotelier Cesar Ritz si faimosul chef Auguste Escoffier si-au unit fortele la Savoy pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al acestui bine-cunoscut hotel londonez unde melanjul dintre evreii americani si inalta societate britanica anunta aparitia unei noi ordini sociale si ascensiunea clasei de mijloc. Barr recreeaza atmosfera palpitanta a perioadei din ajunul Primului Razboi Mondial La Belle Epoque atunci cand aristocratia britanica a atins apogeul femeile au inceput sa iasa la restaurant neinsotite iar noii imbogatiti americani si industriasii lipsiti de tact socializau la Londra etalandu-si bunurile de lux. Colaborand la Savoy hotel care primea clienti fideli si uneori pofticiosi din cale-afara precum Oscar Wilde si Sarah Bernhardt Escoffier inova in domeniul bucatariei moderne si influenta decisiv gastronomia franceza iar Ritz infiinta primul hotel de lux din lume. Ritz amp Escoffier se citeste ca un roman. Autorul a reusit sa evoce cu mult succes atmosfera sfarsitului de secol la Londra si personalitatile celor doi oameni care au jucat un rol esential in acele vremuri ce debordau de optimism. Wall Street Journal A fost Ritz primul influencer asa cum se spune in prezent Negustor de visuri la sfarsit de Epoca Victoriana el nu a fost doar fondatorul cosmopolitismului de tip nou ci si vestitorul hotelurilor ca mod de viata si a mancarii ca manifestare a culturii populare. Toronto Star Un stil alert si o documentare impecabila. ... O carte savuroasa despre un episod definitoriu pentru istoria culinara. Publishers Weekly O relatare plina de viata presarata cu multe anecdote nu doar o dubla biografie ce curge usor ci si o istorie incitanta despre un moment de cotitura din evolutia industriei hotelurilor si restaurantelor. Booklist Cand mancati Peach Melba sau cand beti Grand Marnier ar trebui sa le multumiti lui Ritz si Escoffier pentru ca ei le-au denumit astfel iar apoi le-au popularizat. The Economist

Specificatii

Brand Corint
Anul publicarii 2023
Numar pagini 304
Format 130x200

Recenzii

0
0 review-uri
5 stele ( 0)
4 stele ( 0)
3 stele ( 0)
2 stele ( 0)
1 stea ( 0)
0 review-uri
cu achizitie verificata
0%
note pozitive
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

    Intrebari si raspunsuri

    Completeaza numele
    Completeaza adresa de email
    Completeaza intrebarea
    Lasa o intrebare si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns

    Informatii

    TRANSPORT GRATUIT

    La comenzi de peste 300 lei

    VERIFICARE COLET

    Deschiderea coletului la livrare

    LIVRARE IN 24 H

    Livrare la nivel national

    POLITICA DE RETUR

    Retur in termen de 30 zile

    Imaginile produselor de pe site au caracter orientativ si sunt afișate cu titlu de prezentare. Depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care vi le oferim sunt corecte și complete, însă va rugăm să consultați întotdeauna ambalajul produsului. Producătorii pot modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu suntem răspunzători de eventuale diferențe (culoare, formă, aspect) între imaginea afișată pe site și cea a produsului livrat.

    Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

    CONTACT

    Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
    Telefon 1 : 0769222200
    Telefon 2 : 0766424242
    © 2019 - 2025 Grup Dzc