Zgarzi

18 produs(e)
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
 
11.17 Lei
 
 
4.52 Lei
 
 
8.70 Lei
 
 
6.80 Lei
 
 
6.77 Lei
 
 
9.00 Lei
 
 
10.23 Lei
 
 
11.60 Lei
 
 
56.85 Lei

Foarte multi proprietari de pisici asteapta cu nerabdare momentul in care ii pun pisicii o zgarda. Cu ajutorul unei zgarzi pisici poti sa dea pisicii si mai multa personalitate, dar pot sa furnizeze si toate informatiile utile pentru momentul in care se pierde. De asemenea, cu ajutorul zgarzilor pot face ca numele pisicii sa fie vizibil si chiar pot sa ii ofere pisicii anumite facilitati, in momentul in care cumpara zgarzi cu functii speciale, asa cum sunt cele antipurici. Totodata, zgarda poate fi si o experesie de stil, pentru ca utilizand zgarda potrivita pisica se poate asorta cu vestimentatia stapanului sau.

Zgarda pisica – spune totul despre pisica ta

Zgarzile pentru pisici sunt o modalitate buna de a oferi identitate pisicii, mai ales atunci cand pisica se pierde si este gasita de cineva. Persoana care gaseste pisica o poate returna stapanului sau cu usurinta utilizand informatiile de contact de pe zgarda. De asemenea, zgarzile pot include si dispozitive GPS pentru a vedea unde se afla pisica ta. O zgarda pisica este cu siguranta un element util pentru pisica ta si pentru tine. Sunt si pisici care vor refuza sa poarte o zgarda, insa in realitate toate pot fi invatate.

Zgarda pentru pisici – zgarzi cu clopotei

Aceasta este una dintre cele mai comune zgarzi pe care le poti obtine pentru pisica ta. Sunt persoane care aleg astfel de zgarzi pentru a sti mereu unde este pisica si pentru a deduce ce face. Este recomandat insa sa nu alegi o astfel de zgarda pentru pisici la inceput pentru ca acel clopotel o va deranja. Un alt aspect important la zgarda pentru pisici cu clopotei este faptul ca impiedica pisica sa vaneze, deci daca vrei ca ea sa nu poata prinde soricei si pasarele, poti opta pentru aceasta varianta.

Zgarda antipurici pisici

Acestea ar trebui utilizate in general numai daca banuiesti ca pisica ta are purici - fie datorita faptului ca se scaprina continuu, fie pentru ca ai observat ca puricii sar in jurul ei. Fiecare pisica va avea purici la un moment dat. O zgarda antipurici pisici functioneaza prin emiterea de substante concepute pentru a ucide puricii. Aceste zgarzi functioneaza fara sa afecteze sanatatea pisicii. Cu toate acestea, este intotdeauna recomandat sa citesti instructiunile de utilizate, astfel incat sa nu risti ca zgarda sa creeze probleme pisicii.

 Zgarzi pisici cu deschidere de urgenta

O astfel de zgarda de pisici cu deschidere de urgenta se va deschide rapid atunci cand este nevoie. Acest lucru este foarte avantajos pentru acele ocazii in care pisica ta se prinde de ceva - un copac, tufis, stalp, de gard etc. - si nu se poate elibera folosind labele. Cand pisica incepe sa incerce sa se indeparteze de lucrurile in care s-a agatat, catarama zgarzii se va deschide, eliberand astfel pisica si permitandu-i sa se intoarca in siguranta acasa.

Zgarzi cu etichete de identificare

Proprietarii de pisici aleg de cele mai multe ori sa prezinte numele pisicii si detaliile precum adresa si numarul lor de telefon pe o eticheta de identificare care se aplica pe zgarda. Cel mai frecvent, acestea vor fi etichete rotunde subtiri din metal sau plastic, care pot fi personalizate cu informatii diferite, cum ar fi numerele de telefon pentru momentul in care pisica ta s-ar putea pierde.

Zgarzi de urmarire pentru pisici

Exista si zgarzi care au incluse dispozitive de urmarire pentru a determina unde se afla pisica. In momentul in care au un astfel de dispozitiv, pisicile nu simt niciun disconfort in sensul acesta, iar beneficiile sunt uriase.  Cu o astfel de zgarda vei sti mereu unde se afla pisica ta fara sa iti faci griji ca o vei pierde.

Zgarzi de pisici - siguranta

Inainte de a cumpara zgarzi de pisici, este recomandat sa te asiguri ca exista suficient spatiu pentru ca pisica sa poata respira si care sa asigure etanseitate zgarzii totodata. Cea mai buna metoda este sa alegi acele zgarzi care se potrivesc pe gatul pisicii in timp ce iti permit sa introduci si un deget sau chiar doua intre gatul pisicii si zgarda. In felul acesta te asiguri ca zgarda nu este prea stransa dar nici prea larga.

In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de zgarzi pentru pisici din care sa le alegi pe cele potrivite animalului tau de companie.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2024 Grup Dzc