Intretinere si cosmetica auto

1 - 60 din 75 de produse
Filtreaza
Vezi optiunile
Ordoneaza
Populare
Produse
60 pe pagina
 
7.50 Lei
 
128.99 Lei
 
257.40 Lei
 
25.90 Lei
 
89.99 Lei
 
3.00 Lei
 
8.50 Lei
 
8.50 Lei
 
8.50 Lei
 
9.70 Lei
 
2.33 Lei

INTRETINERE SI COSMETICA AUTO

Numeroase produse detailing auto sunt folosite pentru curatenia si intretinerea autoturismelor. Aria de interes a acestor produse este extinsa, de la produse de spalat si solutii curatare auto, la substante de protectie, dezaburire, improspatare, remorcare, anti-aburire, uz casnic.

La DZC gasesti o gama variata de numeroase produse de cosmetica auto, dintre care mentionam – odorizante, sprayuri cu silicon pentru stralucire, servetele umede, raclete, lichid pentru parbriz, chingi si cabluri, antigel.

Multe produse  se folosesc pentru intretinerea automobilului in interior, dar si pentru pastrarea unui exterior impecabil. O masina frumos intretinuta in timp are o durata de viata crescuta, iar atunci cand doresti sa o vinzi, pretul e considerabil mai mare atunci cand autoturismul a beneficiat de accesorii auto, a fost curatat in mod regulat, i-a fost intretinuta tapiteria si scaunele.

O masina ingrijita la timp, reparata si protejata de intemperii si de rugina, isi gaseste mult mai usor cumparator. Lipsa de miros neplacut, un aspect curat al tapiteriei, conteaza enorm atunci cand calatoresti la drum lung si ai nevoie de confort.

Produsele de cosmetica auto, pe langa rolul estetic, au si un important rol functional, oferind autoturismului ingrijirea necesara, in functie de anotimp – vara sau iarna. Fiecare produs este ales si selectat cu grija, pentru a oferi cele mai bune rezultate conducatorilor auto.

Ce tipuri de produse cosmetice auto pot gasi la DZC

  • Produse pentru reparații. Acest gen de produce inseamna chituri de etansat, adezivi feluriti, grunduri si chituri auto, vopsele auto si lacuri, dar si accesorii masina care ajuta la ingrijire auto. Micile reparatii si refaceri ale caroseriei se pot face simplu, ca si montajul unor piese , reparatii la caroserie, corectii ale unor zgarieturi etc.
  • Odorizante auto. Desi nu par esentiale, sunt de fapt extrem de importante pentru pastrarea unui ambient cat mai placut in interiorul autoturismului. Mai ales fumatorii folosesc odorizante pentru a inlatura mirosurile neplacute.
  • Antigeluri si produse contra ghetii si zapezii. Iarna, lichidul antigel nu lipseste din arsenalul conducatorilor auto. Aici se adauga diferite instrumente de degajare a ghetii de pe autoturism, perii, solutii de parbriz, curatatoare de gheata, maturi si carpe speciale pentru spalat exteriorul masinii.
  • Produse speciale de ingrijire interior – exterior. Această categorie de produse inglobeaza solutii curatare piele auto, sisteme  de polisare, lichide pentru inlaturarea petelor, loțiuni de protectie si curatare pentru tapiterie autoproduse de spalat geamuri si parbrize.

Categoriile de produsele chimice pot fi impartite in functie de zona de aplicare, existand produse pentru interior, exterior, dedesubtul caroseriei, pentru mecanisme sau suprafete diferite. In functie de tipul de material exista cosmetice auto care se aplica pe plastic, sau piele, sticla, metal ori suprafete cromate sau vopsite.

Recomandari privind folosirea produselor de intretinere si cosmetica auto

Inainte sa incepeti sa folositi orice tip de produs de cosmetica si ingrijire auto e bine sa cititi cu atentie instructiunile produsului.  Atentie, caci anumite produse chimice au nevoie sa fie amestecate sau diluate in prealabil, inainte de aplicare, iar altele sunt deja gata de folosire.

Trebuie de asemenea tinut cont mereu de timpul de expunere si de uscare, iar recomandarile de pe ambalaje e bine sa fie respectate, altfel riscati sa deteriorati interiorul sau exteriorul autoturismului. 

Anumite produse de cosmetica si detailing  se folosesc în mod regulat, iar altele sunt utile doar la nevoie. Este recomandabil sa refaceti protectia contra ruginii pentru caroserie de cateva ori pe an, iar lubrifiantul special pentru capacul port-bagajului si cauciucurile de la portiere se aplica de doua ori pe an.  Produsele cu care curatati interirul, solutiile de indepartat pete, grundurile sau vopselele ori adezivii se folosesc la nevoie.  Curatarea periodica a interiorului autoturismului este necesara, indiferent de marca sau de vechime.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte!

CONTACT

Sediu social: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,Cladirea Rams Center, sector 3, Bucuresti
Telefon 1 : 0769222200
Telefon 2 : 0766424242
© 2019 - 2023 Grup Dzc

Intretinere si cosmetica auto